Facebook

Friday, September 18, 2015

Hepatitis B and Kangen Water





Hepatitis B and Kangen Water

Another testimoni 

Org yg ada hepatitis b&c, biasanya doc akan monitor Viral Load & Liver function test..plg kurang setahun sekali. Dari situ bole tahu disease progression.

So sape yg ada customer yg ada hepatitis, sy sarankan tahu dulu result Viral load & LFT sblm start kangen water. Lps 6bln on kangen water, cuba repeat balik darah tu..tgk ada perubahan ke x.
Watch "HEPATITIS C - Kangen Water helped his Hepatitis C!!" on YouTube - https://youtu.be/6Nph-uPGgds
πŸ‘†this guy ada hepatitis c. 
Sblm start kw, viral load dia 4.3million. Lps minum kw dlm 4mggu viral load drop to 9000! 
LFT result dia pun improved & back to normal.

Thursday, April 17, 2014

Www.lovely-strawberry.com

Assalamualaikum
Ada masalah dengan domain www.lovey-strawberry.com

Mungkin ada hikmahnya
Buat masa ini gunakan link ini untuk ke blog: lovely strawberry www.lovelystrawberrycollection.blogspot.com

Www.lovely-strawberry.com

Wednesday, March 19, 2014

Penawar untuk kencing manis, diabetes dan penyakit metabolik




Makanan boleh menjadi NUTRIEN, Boleh juga menjadi TOKSIN*?



*Jika makanan tidak dimetabolisme dengan lengkap, ia akan bertukar kepada alergen makanan yang boleh menyebabkan alergi.





Kadar kematian akibat sindrom metabolik adalah 2.5 kali ganda lebih daripada sebab bukan sindrom metabolik.
Maka, sindrom metabolik adalah penyebab utama penyakit zaman moden.

(Menurut Buletin Persatuan Perubatan Amerika Syarikat 2002 dan Laman Perubatan "Chung Hwa Berita Harian")


Menurut laporan, terdapat 1 orang di antara 4 orang Amerika dan 40% daripada golongan orang dewasaberumur 40 tahun atau ke atas, menghidap sindrom metabolik, kes-kes ini meningkat sebanyak 61% jika dibandingkan dengan 10 tahun yang lalu.
(cnn.com sindrom metabolik, 9 Mac 2004)





:: Keratan-keratan akhbar mengenaiSINDROM METABOLIK ::


:: Perbezaan Metabolisme Normaldan Metabolisme Tak Normal ::




:: Metabolisme TAK SEMPURNAdisebabkan ENZIM tidak mencapai fungsi optimanya ::



:: Terdapat lebih kurang 3000 jenis enzim dalam badan, ia terbahagi kepada 3 JENIS:





::DR-XENIJI ::
terus diserap ke dalam sel 
mengaktifkan semua enzim


  • Penapaian 1000 hari
  • Ujian klinikal
  • Perintis dunia & pengiktirafan




KEUNIKAN 1:

Melalui 3 tahun 3 bulan melebihi 1000 hari
100% Proses penapaian sempurna


(1.1) Elemen Ultra Halus
  • Terus diserap ke dalam sel
  • Mengaktifkan metabolisme enzim dan sel



(1.2) Elemen Ultra Halus
  • Membolehkan nutrien makanan DIHADAM, DISERAP, DIMETABOLISME dengan efektif dan sempurna


(1.3) Katalis Enzim Spektrum Luas
(Pelbagai jenis kofaktor dan koenzim)
  • 3000 jenis enzim dalam badan manusia memerlukan kofaktor & koenzim yang berbeza, katalis enzim spektrum luas menolong meningkatkan proses metabolisme


(1.4) Tertapai dengan menggabungkan Tenaga 4 musim & 50 lebih jenis pati tumbuhan + Muscovado


KEUNIKAN 2:

Adalah makanan nutraceutical (Makanan berfungsi + perawatan perubatan + ujian klinikal Mempunyai kesan yang positif ke atas penyakit-penyakit yang berkaitan dengan gangguan metabolik

(2.1) Ujian Klinikal
  • Meningkatkan aktiviti sel NK*sebanyak 6.5 kali ganda!(Berbanding dengan orang yang tidak mengambil DR-XENIJI)


(2.2) Ujian Klinikal
  • Menyekat penyerapan gula ke dalam darah sebanyak 80%*


(2.3) Ujian Klinikal
  • Menurun tahap aktiviti ACE*sebanyak 90%



KEUNIKAN 3:

Perintis bidang penapaian dan pengiktirafan yang boleh dipercayai

(3.1) Bapa Dr-Xeniji


(3.2) Yang Terunggul


(3.3) Kualiti Unggul, Pengiktirafan yang boleh dipercayai
  • Pertama & satu-satunyamakanan tapaian berfungsi mendapat pengiktirafan JACT


(3.4) Lambang Produk Cemerlang

(3.5) Jaminan Kualiti Antarabangsa


:: Keberkesanan DR-XENIJI ::

Ibu mengandung :
  • Mengurangkan ketidakselesaan semasa kehamilan
  • Lebih bertenaga
  • Menolong tumbesaran dan perkembangan fetus
  • Menolong penyerapan nutrien
Kanak-kanak :
  • Meningkatkan penyerapan nutrien makanan
  • Menggalakkan perkembangan otak
  • Memenuhi keperluan tumbesaran yang cepat
Dewasa :
  • Mengekalkan tekanan darah renal
  • Menolong mengimbangkan tahap glukosa darah badan
  • Mencegah pengumpulan lemak
  • Menurunkan tahap kolesterol
  • Menggalakkan metabolisme
Warga tua :
  • Melambatkan proses penuaan
  • Menguatkan fungsi badan
  • Menggalakkan metabolisme

:: Cara Pengambilan ::

Dewasa : 1-2 paket / 4 sudu sehari
Kanak-kanak : 1 paket / 2 sudu sehari
Ibu mengandung 2 paket / 4 sudu sehari

Dr-Xeniji boleh dimakan terus/ campur dalam air suam 150ml (tidak melebihi 40°C)


El Marino Blanc

Saya baru sebulan lebih amalkan el marino collagen ni. Memang terbaik
Wah kulit bertambah cerah, dan kedutan berkurang. Yang paling ketara kulit satu badan dah bertambah licin, dulu kulit saya kering dan agak kasar. Licin kalau terduduk ke apa boleh tergelincirla. Macam lantai la pulak kan hehe. Naik jatuh, naik jatuh ha jgn fikir pelik-pelik pulak.
Yang best tak pakai sunblok pun dah tak kisah sbb dah protect satu badan. Wah kalau pakai sunblok satu badan berapa botol la habis sebulan. Kan.
Bayangkan anda jalan-jalan pastu kena sinaran matahari. Ha camne nak elak. UV ni selain gelapkan kulit, boleh rosakkan kulit, buat kulit nampak tua dan berkedut. Juga boleh sebabkan kanser.
Jom tengok lebih lanjut apa yang special pasal el marino:
Langkah pertama demi mencapai kesempurnaan kulit anda
Hentikan detik jam dengan El Marino Blanc. Dengan ramuan semata-mata diperolehi dari sumber semula jadi, anda boleh minum mengikut citarasa sendiri demi kulit yang lebih muda dan cerah. Red Orange Complex®, VIQUA® and Collactive™ akan bertindak secara ajaib terhadap kulit anda dengan mengurangkan kemunculan garis-garis halus, kedutan dan bintik-bintik hitam.
Jadikan El Marino Blanc pilihan anda hari ini, alami perbezaannya dalam 7 hari.
Ia memang TERBUKTI.*


20140221-180933.jpg
Mulai umur 30 badan kita akan mula menjadi seperti sebelah kanan, kedutan, lingkaran hitam, dan penuaan. Dengan teknilogi terkini semua ini dapat dicegah asalkan tidak MALAS dan tidak KEDEKUT. SAnggupkah anda nampak macam nenek tua atau lebih tua dari usia asal?
Slide3
EL MARINO BLANC - CLICK TO BUY NOW!
[ADAKAH PRODUK KOLAGEN ANDA SEKARANG SATU PEMBAZIRAN?]
Assalamualaikum,
Hari ini saya sangat excited nak share tentang satu produk kolagen yang sangat best.
Sebab apa best?
Yang best sangat pasal collagen el marino ini ialah, bila makan seolah-olah pakai UV protection satu badan, cubalah search dalam internet mana-mana kolagen memang takde ingredient yang protect UV satu badan kerana ada ROC.
Jika kita memang pakai UV protection pun tentu di muka sahaja, sanggup tak pakai satu badan? Dari hujung rambut sampai hujung kaki.
Bukan sahaja bagi gebu, putih tapi licin dan halus, termasuk yang tersembunyi, depan belakang, atas dan bawah, merah-merah, ketat-ketat :-) Suami mesti suka sangat
Bahan Collactive pula boleh tembus hingga ke DNA kita, menutup kebocoran collagen. Boleh tutup kebocoran kolagen tu best sangat sebab takde pada produk kolagen mana-mana.
Nak senang makan je el-marino, betul betul?
EL MARINO BLANC terbaik kerana dapat menjadikan KULIT LEBIH TEGANG. Tidak seperti produk lain, ia bukan sahaja mengandungi kolagen malah dapat mencegah kehilangan kolagen kerana mengandungi anti-kolaganase, jika tidak, pengambilan kolagen hanyalah satu PEMBAZIRAN
Kebanyakan produk nutrikosmetik di pasaran hanya dapat menghalang melanin UNTUK MENCERAHKAN KULIT tapi EL MARINO BLANC mampu menghalang pengaktifan tirosinase (tindakan anti-melanin), jika tidak tindakan anti melanin adalah MEMBAZIR kerana tidak mampu menghalang tirosinase yang mengaktifkan melanin itu
EL MARINO BLANC juga mengandungi ADS VIQUA mengandungi anti oksidan
40 KALI GANDA LEBIH TINGGI DARIPADA DELIMA
7 KALI GANDA LEBIH TINGGI DARI TEH HIJAU
Jus Delima Diundi pembaca Readers Digest sebagai "Buah Unggul Antioksidan yang Paling Berkhasiat
ADS VIQUA:
-Mencegah kerosakan dalam PERUT yang berasid tinggi
-Molekul bersaiz NANO MENEMBUSI MEMBRAN SEL secara langsung
-Mencerdaskan sel badan
KUALITI TERJAMIN
-Anugerah Malta Pomegrante Perancis - Inovasi Antioksidan Terbaik
-Inovasi Tertinggi di Ekspo Teknologi Baru Antarabangsa
-Usahasama dengan French Research Institute for Exploration of the Sea
-Pensijilan HALAL JAKIM
-Pensijilan GML (Good Manufacturing Practice)
Hasil yang Didapati Setelah Menggunakan El Marino Blanc 
CERAH, LEBIH CERAH DAN MAKIN CERAH
el marino mencerahkan
Kembalikan keserian kulit secara mendalam.
Aksi dwifasa ini memberikan jaminan hasil yang memberangsangkan. Salah satunya untuk menghentikan sinaran UV daripada menembusi kulit anda dan satu lagi untuk menyekat penghasilan melanin dalam kulit. El Marino Blanc mengunci dan mengecutkan melanin, lantas mencegahnya daripada mencecah permukaan kulit demi kulit yang lebih telus dan putih.
MUDA, LEBIH MUDA DAN MAKIN MUDA
el marino muda
Kembalikan kulit yang muda. Kulit menjadi lebih cerah, tegang dan lembut.
Rumusan berpaten El Marino Blanc yang unik berkesan membendung penguraian kolagen dan mengaktfikan penghasilan protein muda. Hari demi hari, kulit menjadi lebih tegang, kedutan berkurangan dan kompleksi kulit kelihatan lebih licin, gebu dan segar, bak disuntik eliksir kemudaan.
Apa Yang Terkandung Dalam El Marino Blanc Yang Menjadikannya Begitu Mujarab?
Hasil manifestasi pelbagai saintis dan pakar dermatologi, kami telah merumuskan satu minuman kolagen yang unik yang berupaya memberi anda perlindungan jangka panjang, dengan manfaat pencerahan dan antipenuaan. Kesannya, kulit anda menjadi lebih tegang dan berseri.
Kompleks Oren Merah (ROC®)
Diekstrak daripada jus dan kulit Oren Merah Sicily, kuasa ROC® telah diuji secara klinikal untuk melindungi sel kulit daripada ancaman sinaran matahari. Sifat pelindung ROC®bertindak untuk mengekang aktiviti tirosinase dalam kulit kita yang merupakan punca penghasilan melanin dan mengekalkan kecerahan dan keserian kulit kita walaupun terdedah di bawah matahari.
Aktif VIQUA® dengan Sistem
Penghantaran Nano ADS®
Aktif Delima VIQUA® kita yang menyapu banyak anugerah dapat melindungi kulit anda dengan menyekat enzim-enzim yang menguraikan struktur kolagen dan elastin serta mengaktifkan aktiviti sel-sel badan di samping menghasilkan protein muda.
Selain mengandungi 40 kali ganda bahan antioksidan berbanding jus delima biasa, Aktif VIQUA® terkandung dalam Sistem Penghantaran Lanjutan (ADS®) yang melicinkan penghantaran ke sel-sel kulit kita.
Collactive™
Rumusan ini juga mengintergrasikan Kolagen Marin Terhidrolisis dan Peptida Elastin dengan VIQUA® untuk melindungi dan memberi nafas baru kepada sel-sel kulit. Hari demi hari, kulit anda terasa lebih tegang, lebih licin dan lebih halus.
AKSI EL MARINO BLANC
TEROKAI KULIT YANG JELAS LEBIH MUDA DAN LEBIH CERAH DALAM 7 HARI*.
Minumlah segelas El Marino Blanc setiap pagi dan malam dan alamilah sendiri kulit yang tenyata lebih menawan. Jadikannya rutin harian anda dan ia nescaya menjadi satu kebiasaan kelak.
Kombinasi ROC® + Aktif VIQUA® dengan Sistem Penghantaran Nano ADS® + Collactive™ mengaktifkan dan mengekalkan sistem semula jadi kulit anda untuk melindunginya daripada unsur-unsur luaran. Dengan menembus secara mendalam hingga ke sumber janakuasa sel kulit anda, El Marino Blanc dapat:
Dengan El Marino Blanc, kulit anda akan kekal cerah, muda dan sempurna.
* Berdasarkan penilaian kendiri oleh 64 wanita dan lelaki berusia antara 25 hingga 50 tahun dalam 4 minggu.

Inovasi Antioksidan Terbaik
Anugerah Malta Pomegranate Perancis

Inovasi Tertinggi di
Ekspo Teknologi Baru PCHI

MS1500:2009
1137-07/2012
Pensijilan HALAL JAKIM
Hubungi 013-3249570 (Noor Maslina) Sekarang untuk harga promosi EL MARINO BLANC
AGEN DIPERLUKAN
TESTIMONIAL:
EL MARINO TESTIMONIAL 2
Berkongsikan
RAHSIA BESAR
di sebalik kulit yang menawan
Sindrom Pramenopaus (PMS) membelenggui saya selama 2 tahun yang lalu. Kulit saya menjadi kering dengan garis-garis halus yang berlambak sekitar mata saya dan jeragat pada kawasan dagu kelihatan semakin gelap. Setelah menggunakan 2 paket El Marino dua kali sehari selama 2 minggu, saya kagum dengan perubahan atas kulit saya. Muka saya menjadi lebih halus dan garis-garis halus ternyata berkurangan. Yang lebih menggembirakan ialah masalah jeragat saya telah berkurangan secara ketara. Perubahan yang begitu memberangsangkan membuat ramai kawan dan saudara saya berasa terkejut!
Angela Ong

ELMARINOBLANC-Microsite
TESTIMONI AND INFO EL MARINO BLANC
CEGAH PENUAAN ANDA SEKARANG DAN JADI LEBIH PUTIH DAN MUDA:
EL-Marino-Blanc-Promo (2)
promosi el marino blanc
EL-Marino-Blanc-Promo (1)
promosi el marino blanc
EL-Marino-Blanc-Promo

Tunggu apa lagi,
Hentikan penuaan anda sekarang

SMS "elmarino" to -0133249570
Email: noormaslina.anggun@gmail.com

Friday, March 14, 2014

Perjalanan ke Terengganu di Hari Jumaat


Alhamdulillah hari ini berkesempatan ke Terengganu dengan sahabat baik saya sejak sekolah menengah di MRSM Pengkalan Chepa, Fatimah Suhana. 

Sebelum bertolak, saya menghantar suami ke KL Sentral, dari sana dia menaiki KLIA Express untuk menaiki kapal terbang ke Vietnam di KLIA. Begitulah jika suami outstation, saya akan meluangkan masa bersama kawan-kawan. Sejak saya buat bisnes ni, lebih banyak saya bertemu dengan kawan-kawan yang memang dah lama tak jumpa. Ada seorang pelanggan saya pernah berkata, perniagaan ini cuma jambatan untuk kita bertemu dengan seseorang yang Allah takdirkan kita untuk berjumpa.

Nak cerita pagi ini pula perut saya mula memulas, macam sembelit. Masuk tandas 4-5 kali sampai cemas jugalah takut terlambat hantar suami dan tertinggal flight. Nak kemas baju kejap masuk tandas. Nak buat air masuk tandas. Sampai nak tengok Dr Azizan Osman kat TV3 positif pagi, tajuk Jutawan Akhirat nak pasang suara kuat biar dengar dalam tandas. Tapi tak sempat hehe.

Dah lama tak kena sakit perut masa kecemasan ni pula jadi.
Penghabisan makan kolagen el marino tu alhamdulillah sembelit pun keluar macam cirit-birit. Sampai 2 kali. Maaflah sebab tak senonoh cerita pasal buang air.
El marino collagen

Saya pun buka katalog Elken untuk tengok apa yang sesuai untuk dimakan.
Sebelum bertolak saya singgah dulu untuk beli Probyo dan terus makan.

Alhamdulillah dah tiada sakit perut sampai sekarang lebih kurang 2 jam dah makan probyo. 

Gembira sangat sebab produk elken ni bagus dan macam klinik pula bagi saya yang lebih suka memilih makanan alternatif berbanding ubatan.

Harini dalam kalut-kalut sempat ada orang telefon bertanya pasal elmarino dan royal expert white.
Alhamdulillah.

Nanti saya kongsikan pasal produk yang  untuk diabetes dan darah tinggi yang saya dah beli untuk suami dan mak. Dan juga untuk wanita dalam usaha saya untuk mendapat cahaya mata.

Sekarang saya menulis sambil berehat di Genting Sempah. Ok nak sambung memandu.

Probyo
Probyo

Maslina


Friday, February 21, 2014

Apakah Ciri Produk Kolagen Terbaik penawar anti penuaan

20140221-180933.jpg
Mulai umur 30 badan kita akan mula menjadi seperti sebelah kanan, kedutan, lingkaran hitam, dan penuaan. Dengan teknilogi terkini semua ini dapat dicegah asalkan tidak MALAS dan tidak KEDEKUT. SAnggupkah anda nampak macam nenek tua atau lebih tua dari usia asal?
Slide3
EL MARINO BLANC - CLICK TO BUY NOW!
[ADAKAH PRODUK KOLAGEN ANDA SEKARANG SATU PEMBAZIRAN?]
Assalamualaikum,
Hari ini saya sangat excited nak share tentang satu produk kolagen yang sangat best.
Sebab apa best?
Yang best sangat pasal collagen el marino ini ialah, bila makan seolah-olah pakai UV protection satu badan, cubalah search dalam internet mana-mana kolagen memang takde ingredient yang protect UV satu badan kerana ada ROC.
Jika kita memang pakai UV protection pun tentu di muka sahaja, sanggup tak pakai satu badan? Dari hujung rambut sampai hujung kaki.
Bukan sahaja bagi gebu, putih tapi licin dan halus, termasuk yang tersembunyi, depan belakang, atas dan bawah, merah-merah, ketat-ketat :-) Suami mesti suka sangat
Bahan Collactive pula boleh tembus hingga ke DNA kita, menutup kebocoran collagen. Boleh tutup kebocoran kolagen tu best sangat sebab takde pada produk kolagen mana-mana.
Nak senang makan je el-marino, betul betul?
EL MARINO BLANC terbaik kerana dapat menjadikan KULIT LEBIH TEGANG. Tidak seperti produk lain, ia bukan sahaja mengandungi kolagen malah dapat mencegah kehilangan kolagen kerana mengandungi anti-kolaganase, jika tidak, pengambilan kolagen hanyalah satu PEMBAZIRAN
Kebanyakan produk nutrikosmetik di pasaran hanya dapat menghalang melanin UNTUK MENCERAHKAN KULIT tapi EL MARINO BLANC mampu menghalang pengaktifan tirosinase (tindakan anti-melanin), jika tidak tindakan anti melanin adalah MEMBAZIR kerana tidak mampu menghalang tirosinase yang mengaktifkan melanin itu
EL MARINO BLANC juga mengandungi ADS VIQUA mengandungi anti oksidan
40 KALI GANDA LEBIH TINGGI DARIPADA DELIMA
7 KALI GANDA LEBIH TINGGI DARI TEH HIJAU
Jus Delima Diundi pembaca Readers Digest sebagai "Buah Unggul Antioksidan yang Paling Berkhasiat
ADS VIQUA:
-Mencegah kerosakan dalam PERUT yang berasid tinggi
-Molekul bersaiz NANO MENEMBUSI MEMBRAN SEL secara langsung
-Mencerdaskan sel badan
KUALITI TERJAMIN
-Anugerah Malta Pomegrante Perancis - Inovasi Antioksidan Terbaik
-Inovasi Tertinggi di Ekspo Teknologi Baru Antarabangsa
-Usahasama dengan French Research Institute for Exploration of the Sea
-Pensijilan HALAL JAKIM
-Pensijilan GML (Good Manufacturing Practice)
Hasil yang Didapati Setelah Menggunakan El Marino Blanc 
CERAH, LEBIH CERAH DAN MAKIN CERAH
el marino mencerahkan
Kembalikan keserian kulit secara mendalam.
Aksi dwifasa ini memberikan jaminan hasil yang memberangsangkan. Salah satunya untuk menghentikan sinaran UV daripada menembusi kulit anda dan satu lagi untuk menyekat penghasilan melanin dalam kulit. El Marino Blanc mengunci dan mengecutkan melanin, lantas mencegahnya daripada mencecah permukaan kulit demi kulit yang lebih telus dan putih.
MUDA, LEBIH MUDA DAN MAKIN MUDA
el marino muda
Kembalikan kulit yang muda. Kulit menjadi lebih cerah, tegang dan lembut.
Rumusan berpaten El Marino Blanc yang unik berkesan membendung penguraian kolagen dan mengaktfikan penghasilan protein muda. Hari demi hari, kulit menjadi lebih tegang, kedutan berkurangan dan kompleksi kulit kelihatan lebih licin, gebu dan segar, bak disuntik eliksir kemudaan.
Apa Yang Terkandung Dalam El Marino Blanc Yang Menjadikannya Begitu Mujarab?
Hasil manifestasi pelbagai saintis dan pakar dermatologi, kami telah merumuskan satu minuman kolagen yang unik yang berupaya memberi anda perlindungan jangka panjang, dengan manfaat pencerahan dan antipenuaan. Kesannya, kulit anda menjadi lebih tegang dan berseri.
Kompleks Oren Merah (ROC®)
Diekstrak daripada jus dan kulit Oren Merah Sicily, kuasa ROC® telah diuji secara klinikal untuk melindungi sel kulit daripada ancaman sinaran matahari. Sifat pelindung ROC®bertindak untuk mengekang aktiviti tirosinase dalam kulit kita yang merupakan punca penghasilan melanin dan mengekalkan kecerahan dan keserian kulit kita walaupun terdedah di bawah matahari.
Aktif VIQUA® dengan Sistem
Penghantaran Nano ADS®
Aktif Delima VIQUA® kita yang menyapu banyak anugerah dapat melindungi kulit anda dengan menyekat enzim-enzim yang menguraikan struktur kolagen dan elastin serta mengaktifkan aktiviti sel-sel badan di samping menghasilkan protein muda.
Selain mengandungi 40 kali ganda bahan antioksidan berbanding jus delima biasa, Aktif VIQUA® terkandung dalam Sistem Penghantaran Lanjutan (ADS®) yang melicinkan penghantaran ke sel-sel kulit kita.
Collactive™
Rumusan ini juga mengintergrasikan Kolagen Marin Terhidrolisis dan Peptida Elastin dengan VIQUA® untuk melindungi dan memberi nafas baru kepada sel-sel kulit. Hari demi hari, kulit anda terasa lebih tegang, lebih licin dan lebih halus.
AKSI EL MARINO BLANC
TEROKAI KULIT YANG JELAS LEBIH MUDA DAN LEBIH CERAH DALAM 7 HARI*.
Minumlah segelas El Marino Blanc setiap pagi dan malam dan alamilah sendiri kulit yang tenyata lebih menawan. Jadikannya rutin harian anda dan ia nescaya menjadi satu kebiasaan kelak.
Kombinasi ROC® + Aktif VIQUA® dengan Sistem Penghantaran Nano ADS® + Collactive™ mengaktifkan dan mengekalkan sistem semula jadi kulit anda untuk melindunginya daripada unsur-unsur luaran. Dengan menembus secara mendalam hingga ke sumber janakuasa sel kulit anda, El Marino Blanc dapat:
Dengan El Marino Blanc, kulit anda akan kekal cerah, muda dan sempurna.
* Berdasarkan penilaian kendiri oleh 64 wanita dan lelaki berusia antara 25 hingga 50 tahun dalam 4 minggu.

Inovasi Antioksidan Terbaik
Anugerah Malta Pomegranate Perancis

Inovasi Tertinggi di
Ekspo Teknologi Baru PCHI

MS1500:2009
1137-07/2012
Pensijilan HALAL JAKIM
Hubungi 013-3249570 (Noor Maslina) Sekarang untuk harga promosi EL MARINO BLANC
AGEN DIPERLUKAN
TESTIMONIAL:
EL MARINO TESTIMONIAL 2
Berkongsikan
RAHSIA BESAR
di sebalik kulit yang menawan
Sindrom Pramenopaus (PMS) membelenggui saya selama 2 tahun yang lalu. Kulit saya menjadi kering dengan garis-garis halus yang berlambak sekitar mata saya dan jeragat pada kawasan dagu kelihatan semakin gelap. Setelah menggunakan 2 paket El Marino dua kali sehari selama 2 minggu, saya kagum dengan perubahan atas kulit saya. Muka saya menjadi lebih halus dan garis-garis halus ternyata berkurangan. Yang lebih menggembirakan ialah masalah jeragat saya telah berkurangan secara ketara. Perubahan yang begitu memberangsangkan membuat ramai kawan dan saudara saya berasa terkejut!
Angela Ong

ELMARINOBLANC-Microsite
TESTIMONI AND INFO EL MARINO BLANC
CEGAH PENUAAN ANDA SEKARANG DAN JADI LEBIH PUTIH DAN MUDA:
EL-Marino-Blanc-Promo (2)
promosi el marino blanc
EL-Marino-Blanc-Promo (1)
promosi el marino blanc
EL-Marino-Blanc-Promo



Template by:

Free Blog Templates