Facebook

Saturday, April 6, 2013

FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION DAN PMCVC





KRIM PELANGSINGAN YANG BOLEH DIRASAI KESAN HEBATNYA HANYA DENGAN SEKALI SAPUAN.. SEBELUM GUNA SILA UKUR DULU SAIZ KAWASAN YANG INGIN DIKECILKAN..:)



BERMINAT?
sms 013-3249570 untuk membeli


Risau dengan pengambilan supplement penurunan berat badan yang memudaratkan?
Malas untuk berdiet keterlaluan?
Krim pelangsingan badan sebelum ini berbau serai, halia atau sangat panas??

MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!!
INCH LOSS DARI FELINNA BEAUTY..
berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..
mampu membakar lemak2 berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. Turun 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!!


Sudah tentulah hendak kannn… Memang ada caranya. Sangat mudah,sangat praktikal dan sangat tidak menyakitkan. Yang paling BEST dalam masa 3 hari anda sudah boleh melihat kesannya.


Sahabat,

Sekarang ini di mana-mana anda akan lihat iklan tentang ubat atau program menguruskan badan atau mengurangkan berat badan yang berlebihan kannn…

Rasanya memang perlukan juga untuk kurangkan berat badan kerana semakin lama semakin berat rasanya badan ni… pergerakan pun makin lama makin terhad jadinya.

Namun begitu apabila setiap hari dihidangkan dengan iklan-iklan dari pelbagai jenama mahupun program rasanya agak keliru apakah atau yang mana satukah produk atau program yang sesuai untuk digunakan.
Akhirnya dari satu produk ke satu produk anda gunakan… dari satu program ke satu program anda ikuti… hujungnya tiada keputusan yang memberansangkan.
Ini berlaku bukanlah kerana produk-produk atau program-program tersebut GAGAL cuma anda sahaja yang kerap bertukar dan belum sempat keberkesanan produk atau program yang anda ikuti itu dapat dilihat anda bertukar pula.
Akhirnya yang UNTUNG adalah pengeluar produk atau program pelangsingan tersebut dan yang RUGI anda.


Perkara di atas berlaku kerana kebanyakkan program atau produk pelansingan badan tersebut tidak berupaya untuk memperlihatkan hasil yang segera.
Kebanyakkan pengguna mempunyai masalah kesuntukan masa. Terlalu sibuk dengan kerja-kerja seharian. Oleh itu jangan haraplah pengguna-pengguna ini mempunyai masa untuk…:

  • Lakukan senaman keras setiap hari
  • Mengamalkan ‘DIET’ yang sangat teratur dan displin
  • Mengambil ubatan-ubatan untuk kuruskan badan
  • Berlapar dan menahan makan
  • Dan pelbagai cara yang menyusahkan.
Pengguna mahukan sesuatu yang ….:

  • Mudah untuk dilakukan.
  • Boleh dilakukan walaupun dalam waktu yang terhad. Paling bagus jika dapat dilakukan ketika waktu tidur kerana itulah masa yang paling terluang.
  • Paling penting keberkesanannya dapat dilihat alam masa yang singkat.
ANDA juga begitu juga kan… Saya faham kerana saya juga adalah pengguna tetapi persoalannya sekarang adakah produk atau program sebegini di pasaran? Boleh kah kita memilikinya?
 


Setelah apa yang kita bincangkan di atas saya sebenarnya ingin memperkenalkan anda dengan satu produk yang sangat istimewa.
Produk ini mampu mengurangkan berat anda.

  • Tanpa perlu berlapar.
  • Tanpa perlu makan ubat kurus.
  • Tak perlu lagi melalui mengambil ubat-ubata yang pahit rasanya.
  • Tanpa perlu melakukan senaman yang susah.
  • Tanpa perlu mengambil masa yang lama untuk menyediakannya.
  • Tanpa perlu rasa sakit.
  • Tanpa perlu mengganggu masa anda yang mahal tu.
  
Oleh itu saya perkenalkan…



  



Felinna Inch Los Lotion adalah satu produk yang mampu membuang lemak-lemak berlebihan yang ada dalam badan dan dalam masa yang sama mampu memperlihatkan badan yang SLIM ke atas pengamal produk ini.
Dalam masa 3 hari anda sudah boleh melihat kesannya. Memang sangat SUPERB.
Secara asasnya ianya adalah losyen yang disapukan pada bahagian badan yang ingin dibuang lemaknya. Contoh pada bahagian perut maka anda sapu bahagian perut. Jika bahagian peha yang ingin dikuruskan maka anda sapu bahagian peha.


Memang mudah untuk menggunakan losyen Felinna Inch Loss ini. Anda hanya perlu sapu, sapu dan sapu sahaja.
Yang mudah lagi anda hanya perlu sapukan pada bahagian yang ingin dibuang lemak sahaja 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam.
Seperti yang saya katakan anda tidak perlu :
  • Minum / makan ubat.
  • Bersenam ( pergerakan seharian anda sudah memadai).
  • Berlapar menahan makan.
  • Yang paling penting tidak menyakitkan… (ini kerana losyen ini tidak seperti losyen lain yang sangat pedih rasanya bila disapu di atas kulit – Felinna Inch Loss TIDAK MEMEDIHKAN KULIT).
Namun begitu jika anda rasakan dengan menyapu losyen ini sesuatu yang sukar saya tidak tahu lagi apa yang paling mudah di dunia ini.


Losyen ini sangat harum baunya. Tiada siapa yang tahu anda sebenarnya sedang menggunakan produk pelangsingan badan dan sedang membuang lemak-lemak badan anda.
Anda tidak perlu pun memperuntukkan masa yang khusus bagi membuang lemak badan yang berlebihan itu… hanya gunakan masa seharian anda sahaja.
Waktu pagi sedang anda bersiap-siap untuk ke tempat kerja anda sapu losyen ini dan terus ke tempat kerja anda. Ditempat kerja losyen ini akan bertindak membakar lemak berlebihan.
Anda pulang dari kerja lakukan kehidupan seperti biasa dan sebelum tidur anda sapu lagi losyen ini dan losyen ini akan bertindak sekali lagi sewaktu anda sedang tidur.
Nah… sememangnya ia tidak akan mengganggu aktiviti harian anda dan yang BAGUSnya tiada siapa tahu pun.
Tahu-tahu dalam tempoh sebulan dalam tak sedar rakan-rakan anda akan pelik melihat bagaimana anda boleh menghilangkan berat badan anda dan kelihatan SLIM.



Rahsia kehebatan Losyen Felinna Inch Loss ini terletak kepada dua perkara iaitu FIZIKAL dan SPIRITUAL.
Secara fizikalnya losyen ini mengandungi pelbagai jenis herba serta bahan semulajadi yang terpilih. TIADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA digunakan dan kesemua bahan-bahan ini sangat-sangat sesuai untuk bertindak menghilangkan lemak badan yang berlebihan seperti :

  • Ekstrak Aloe Vera
  • Sodium Edta
  • Triethanolamine
  • Acrylate
  • Iris Florantina Extract
  • Glycerine
  • Capsaicin
  • Fragrance
  • Methylparaben
  • Ethylparaben
  • N-butylparaben
  • Propyparaben
  • Isobutylparaben
  • Air tapisan Reverse Osmosis


Ianya telah diformulakan dengan formulasi yang disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
[KKM. No. KKM :NOT120101613K]. Secara SPIRITUALNYA, produk ini telah dibacakan dengan ayat-ayat Al-Quran 30 Juzuk di Maahad Tahfiz di Bukit Mertajam, Pulau Pinang.
Oleh itu dengan gabungan bahan-bahan yang terpilih yang berkesan, yang diformulasikan dengan formulasi yang berhati-hati ditambah suntikan bacaan Al-Quran menjadi losyen Felinna Inch Loss ini satu produk yang hebat yang tiada seumpamanya di pasaran.


























Anda boleh memiliki Felinna Inch Loss Lotion dengan mudah sekali. Tak perlu memandu kereta untuk ke kedai kami, biar kami yang uruskan penghantaran ke rumah anda. Anda dah jimat belanja petrol dan anda hanya perlu laburkan sedikit sahaja lagi untuk memiliki produk yang bakal membuang lemak-lemak berlebihan anda tersebut.
Anda hanya perlu klik butang tempahan dan untuk menempah anda hanya perlu laburkan sebanyak…


Nilai yang dinyatakan di atas adalah TERMASUK kos penghantaran. Jadi anda tidak perlu untuk tambah apa-apa.
Ingat inilah pelaburan anda dan setiap pelaburan bakal memberikan keuntungan kepada anda dan keuntungan yang bakal anda perolehi adalah dapat membuang lemak berlebihan dan kelihatan lebih SLIM.



Manusia ini ada satu sikap dimana jika ia mengambil keputusan untuk tidak bertindak maka sampai bila-bila ia tidak akan bertindak walaupun dalam hatinya meronta-ronta mahukan sesuatu.
Sama seperti kes sekarang dimana dalam hati anda meronta-ronta mahukan Felinna Inch Loss Lotion untuk membuang lemak-lemak badan yang berlebihan dengan cara yang lebih mudah dan mahu kelihatan SLIM.…namun satu perkara adalah ianya tidak akan menjadi REALITI jika anda tidak bertindak sekarang.
Keputusan untuk bertindak ada di tangan anda. Saya telah menyampaikan khabar gembira kepada anda. Hanya menuggu anda membuat tindakan bijak.
Tekan butang TEMPAH dan nikmatilah perubahan yang bakal anda alami pada diri anda.




Assalamualaikum,

Harini saya nak kongsikan satu produk yang tengah hot dan berkesan apa salahnya anda cuba, mana tahu tercapai impian memiliki badan slim dan pipi runcing. Ramai dah berjaya, insyaAllah

WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

mesti tak percayakan. ada ke losyen slimming wangi- wangi ni?

Felinna Inchloss Lotion dan Vitamin C Combo
 SMS 013-3249570
UNTUK HARGA PROMOSI
LOVELY STRAWBERRY COLLECTION
Felinna Inchloss Lotion


Felinna Inchloss Lotion dan VItamin C


SMS 013-3249570 NOW
UNTUK HARGA PROMOSI
LOVELY STRAWBERRY COLLECTION


Felinna Inchloss Lotion
RM75



ini merupakan testimoni pengasasnya sendiri PN.FELINNA, jom baca testimoni beliau

Felinna Inchloss Lotion Testimoni

Salam ♥ 



sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥





hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..


ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!



NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥

TESTIMONI LAGI !

Felinna Inchloss Lotion Testimoni

salam ♥ nak kurus cara mudah? 



macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan and menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yg felinna xbole ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni..tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. xbole control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi slaah sendiri..dari situ i buat research until jumpa dis product dari company herbs terkemuk
a.. 1st i amik and try kat diri sendiri.. sebab xberani la kan nak labur modal puluh2 ribu kalau produk xbest.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan smpai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby xmeragam walaupun tgh minum susu..so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i xpayah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba..tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je..

UNTUK HARGA PROMOSI
LOVELY STRAWBERRY COLLECTION

MORE TESTIMONI !


Felinna Inchloss Lotion Testimoni

Alhamdulillah... ♥
Felinna ada dagu balik dah HHEE... thanks INCHLOSS! SAPUAN LEMBUT KE BAHAGIAN MUKA MEMBENTUK DAGU YANG LEBIH RUNCING.. ♥


TESTIMONI DARI CUSTOMER DAN AGEN-AGEN!

Felinna Inchloss Lotion Testimonial


Felinna Inchloss Lotion Testimonial


UNTUK HARGA PROMOSI
LOVELY STRAWBERRY COLLECTION
Felinna Inchloss Lotion Testimonial

Felinna Inchloss Lotion Testimonial



SMS 013-3249570 NOW
UNTUK HARGA PROMOSI
LOVELY STRAWBERRY COLLECTION

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha 




Tips guna inchloss utk runcingkan muka:
Lepas cuci muka keringkan. make sure muka betul2 kering tau.Takut panas lak nanti. then picit sikit shj ya jgn byk sgt tau
Sapu inchloss start dr double chin putar2 naik ke atas slow2
Ambik msa sikit
dlm 5 ke 10min utk dia meresap sambil buat putaran massage tadi

Sapu ke kawasan yg xpuas hati insyaAllah dlm masa 2 ke 3 jam rasa beza tu

Kesan bergantung kepada tahap kerajinan anda.
Ape pun, setiap usaha pasti akan membuahkan hasil..
Percayala hanya dengan sapuan dah ramai yang berjaya Kurus tanpe pil..

Tpi trpulang pd org gak yer. Xpayah cuci dah biarkan je dia membakar lemak oke....good luck uolls






FELINNA INCHLOSS Lotion






Felinna Inchloss Lotion Testimonial


 yuhu.. dgn sapuan lembut di sekitar muka, boleh dpt semula dagu yg runcing mcm pengasas kita ni.. cantikkan..






RM75 TERMASUK POSLAJU (SEMENANJUNG )


Felinna Inchloss Lotion
RM80 TERMASUK POSLAJU ( SABAH & SARAWAK) 

SMS 013-3249570

UNTUK HARGA PROMOSI
LOVELY STRAWBERRY COLLECTION





FELINNA INCHLOSS Lotion

Note dari Puan Felinna...salam ♥ nak kurus cara mudah?

macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan and menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yg felinna xbole ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni..tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. xbole control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi slaah sendiri..dari situ i buat research un
til jumpa dis product dari company herbs terkemu
ka.. 1st i amik and try kat diri sendiri.. sebab xberani la kan nak labur modal p...uluh2 ribu kalau produk xbest.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan smpai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby xmeragam walaupun tgh minum susu..so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i xpayah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba..tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je..


UNTUK HARGA PROMOSI
LOVELY STRAWBERRY COLLECTION


KENAPA INCH LOSS BERBEZA DAN SPECIAL DR PRODUCT LAIN??

Halal dan ada KKM number!

♥ anda TIDAK PERLU DIET untuk kelihatan slim

♥ anda MAMPU untuk lose 5kg in a month tanpa diet,kalau diet agak2 20kg turun uolls..hik
♥ lotion ni SANGAT WANGI (takde bau serai ka, minyak angin ka, halia ka,NO NO NO) bau mcm pakai perfume ya,bau yg sgt2 comelss...wangiiiiii mcm lotion wangiii tuuuu...bau dia mcm...err mcm INCHLOSS la.hihi
♥ TIDAK PANASSSSSSSS!!! INCHLOSS sgt mesra pengguna ya,dia rasa berangin n mint2 gittew xde la rasa mcm kena salai... hik
♥ INCHLOSS xde bahan kimia..INCHLOSS mampu melembutkan kulit anda memudarkan selulit2 or apa2 yg menggerutu di kulit ittew..hik

Sapu 2 kali sehari.


Pregnant? boleh!takde masalah..cuma jgn apply kt perut je..apply kt lengan atau peha..hihi..hey!kalau anda nk tahu lotion nie sgt sesuai untuk ibu lepas bersalin..bagi yg nk kempiskan perut tue sgt sesuai guna lotion nie..malam2 sebelum tido apply lotion je..memang best..selesa sangat dn wangi♥

SMS 013-3249570 SEKARANG
UNTUK HARGA PROMOSI
LOVELY STRAWBERRY COLLECTION






FELINNA VITAMIN C (pmcvc)

FELINNA VITAMIN C

- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DI JAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

KHASIAT FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :
* Mengatasi masalah kulit dari dalaman
* Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
* Melicin dan menegangkan kulit
* Mencerahkan kulit secara semulajadi
* Mengurangkan lingkaran bawah mata
* Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

KANDUNGAN UTAMA FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :

*KOLAGEN MARIN
Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang / sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

*GLUTATHIONE 
Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*VITAMIN C
Membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*EKSTRAK SITRUS
Mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi / jangkitan kulit.

CARA PENGAMBILAN FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :
Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur.
Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan Vitamin C ini.

SOALAN LAZIM FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :
S: Kandungan Vitamin C?
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist! Mempunyai gluthathione dan pure marine collagen.

S: Jenama apa dan dari kilang mana?
J: Jenama felinna sendiri, dan dibuat dari pakar kulit :)

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesannya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, tak ada kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: jangan makan udang.. dikhuatiri boleh keracunan ARSENIK bila udang dimakan bersama vitamin c.. atleast 5 jam baru boleh makan vit c atau sebaliknya.

S: Mengandung boleh makan?
J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?
J: Tidak

S: Ada pantang apa-apa ke bila makan vit C nie?
J: Jangan minum minuman berkafien, kalau nak jugak, selangkan beberapa jam..3 - 4 jam selepas pengambilan vitamin C.

S: Kalau tiba-tiba kulit tumbuh jerawat kene berhenti makan tak?
J: Jangan berhenti, teruskan.. itu adalah kesan awal.. bergantung pada individu.

1 comments:

Nurul Ain Atikah said...

mencari sponsor...

http://www.aingraphic.my/2012/12/pencarian-sponsor-untuk-ga-akan-datang.html

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates