Facebook

Sunday, June 30, 2013

Deluxe Natural Bamboo Shaper (new)

kINI NATURAL BAMBOO SHAPER TELAH DIUPGRADE DENGAN KUALITI YANG LEBIH BAIK
DELUXE NATURAL BAMBOO

DELUXE NATURAL BAMBOO


DELUXE NATURAL BAMBOO
 NEW: AVAILABLE IN XXXL

DELUXE NATURAL BAMBOO
DELUXE NATURAL BAMBOO


ADDED FEATURES:
BETTER QUALITY AND LIGHTER BOX WITH JAPANESE AND ENGLISH LANGUAGE
AVAILABLE IN SIZE S-M, L-XL, AND XXL-XXXL

THIS IS IMPROVED VERSION OF NATURAL BAMBOO BODY SHAPER
1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.


5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.

Kenapa kita perlu amalkan pakai korset?

Bagi yang mengimpikan bantuk badan yang cantik,punggung dan dada yang menawan,pinggang yang ramping,serta badan yang sihat sehingga tua,mulakanlah penjagaan tubuh anda dari sekarang sebelum terlambat terutamanya anak-anak dara kerana dari semasa ke semasa bentuk badan kita sentiasa berubah,tambah selepas kita berkahwin dan bersalin. 







Wednesday, June 26, 2013

Bedak Sejuk Tanaka Original

bedak sejuk tanaka myanmar
Bedak THANAKA :
bedak sejuk tanaka myanmar
bedak sejuk tanaka myanmar
bedak sejuk tanaka myanmar



Hijau (Lemon) – sesuai untuk mencerahkan kulit,merawat jerawat kronik dankulit pucat
Pink (Rose) – sesuai untuk meningkatkan kolagen kulit dan merawat jeragat
Krim (Original) – sesuai untuk melembapkan kulit,merawat penuaan dan melembapkan kulit
Krim gelap (Ironwood flower) sesuai sebagai pelindung matahari dan mengawal pengeluaran minyak wajah.
Putih (Jasmine) – sesaui untuk merawat ruam,sesuai juga merawat ruam bayi, kulit kering dan gatal-gatal



Bedak THANAKA diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk : -
Kecutkan jerawat
Haluskan kulit
Cerahkan kulit
Hilangkan jeragat
Lembutkan kulit – Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
Pelindung cahaya matahari
Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan;
Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation



Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh orang – orang Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari.




Ramai yang konfius, kenapa ada 4 colour. Sedangkan NORA DANISH punya bedak ada printed "TATE BY D.E.A" tu just ada warna hijau sahaja. Baiklah.



Kalau you ols nak tau, BEDAK TANAKA ni memang asal dari MYANMAR. So, yang NORA DANISH punya bedak tu pon asal dari Myanmar, ambil di tempat yang sama. Kilang sama, isi sama, bekas sama, kuantiti sama, kandungan sama, warna sama, & semuanyaaaaa adalah SAMA 100%!



Bedak TATE by D.E.A tu plak adalah Bedak Tanaka yg NORA DANISH re-branding and buat labeling atas nama dia. Kesimpulannye Bedak TANAKA ORIGINAL from Myanmar dgn Bedak TATE by D.E.A adalah SAMA...!! Bezanya hanyalah pada label... Now, you ols tak perlu lagiii argue and pelik kan kenapa NORA DANISH ada warna hijau je, and why saya jual xde sticker "TATE BY D.E.A tu"

bedak sejuk tanaka myanmar

Kesimpulannya you ols nak pakai bedak tanaka sebab nak cantik macam nora danish kan? Tak kisahlah ada sticker dari Nora Danish ker x dak, coz you ols nak pakai bedak tanaka tu, bukan sticker tu? Ngeh3.



THANAKA ADALAH 100% ORGANIK DAN SEMULA JADI.

bedak sejuk tanaka myanmar



CARA GUNA BEDAK SEJUK TANAKA :

- UNTUK JADIKAN SEBAGAI FOUNDATION 

cuma sapukan bedak tanaka secara nipis dan rata ke seluruh wajah menggunakan jari atau span muka.

*Tips: Renjiskan sedikit air pada wajah sebelum dicalit bedak agar sapuan licin dan nipis

bedak sejuk tanaka myanmar



- UNTUK JADIKAN SEBAGAI BEDAK SEJUK 

cuma basahkan jari atau ambil sedikit bedak tanaka, letakkan ke dalam piring. Campurkan dengan sedikit air (jgn terlalu pekat / cair), kemudian sapu ke wajah. Biar kering 30 minit sebelum di scrub / cuci. Boleh juga di pakai sepanjang malam sewaktu tidur sebelum dicuci keesokannya.



Image bedak Tanaka 110g vs tanaka 40g
HARGA
Saiz Kecil 40g : 
1pcs RM20.00 (S/M) / RM25.00 (S/S)
2pcs RM30.00 (S/M) / RM35.00 (S/S)
10pcs RM120.00 (S/M) / RM150.00 (S/S)
20pcs RM200.00 (S/M) / RM250.00 (S/S)

Saiz Besar 110g : 

1pcs RM30.00 (S/M) / RM35.00 (S/S)
2pcs RM50.00 (S/M) / RM55.00 (S/S)
10pcs RM210.00 (S/M) / RM250.00 (S/S)
20pcs RM360.00 (S/M) / RM400.00 (S/S)
FREE POS LAJU



TUNGGU!
ADA HARGA OFFER
KLIK DI SINI


Bedak Sejuk Tanaka Borong Murah

bedak sejuk tanaka myanmar
Bedak THANAKA :
bedak sejuk tanaka myanmar
bedak sejuk tanaka myanmar
bedak sejuk tanaka myanmar


Hijau (Lemon) – sesuai untuk mencerahkan kulit,merawat jerawat kronik dankulit pucat
Pink (Rose) – sesuai untuk meningkatkan kolagen kulit dan merawat jeragat
Krim (Original) – sesuai untuk melembapkan kulit,merawat penuaan dan melembapkan kulit
Krim gelap (Ironwood flower) sesuai sebagai pelindung matahari dan mengawal pengeluaran minyak wajah.
Putih (Jasmine) – sesaui untuk merawat ruam,sesuai juga merawat ruam bayi, kulit kering dan gatal-gatal



Bedak THANAKA diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk : -
Kecutkan jerawat
Haluskan kulit
Cerahkan kulit
Hilangkan jeragat
Lembutkan kulit – Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
Pelindung cahaya matahari
Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan;
Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation


Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh orang – orang Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari.



Ramai yang konfius, kenapa ada 4 colour. Sedangkan NORA DANISH punya bedak ada printed "TATE BY D.E.A" tu just ada warna hijau sahaja. Baiklah.

Kalau you ols nak tau, BEDAK TANAKA ni memang asal dari MYANMAR. So, yang NORA DANISH punya bedak tu pon asal dari Myanmar, ambil di tempat yang sama. Kilang sama, isi sama, bekas sama, kuantiti sama, kandungan sama, warna sama, & semuanyaaaaa adalah SAMA 100%!

Bedak TATE by D.E.A tu plak adalah Bedak Tanaka yg NORA DANISH re-branding and buat labeling atas nama dia. Kesimpulannye Bedak TANAKA ORIGINAL from Myanmar dgn Bedak TATE by D.E.A adalah SAMA...!! Bezanya hanyalah pada label... Now, you ols tak perlu lagiii argue and pelik kan kenapa NORA DANISH ada warna hijau je, and why saya jual xde sticker "TATE BY D.E.A tu"
bedak sejuk tanaka myanmar
Kesimpulannya you ols nak pakai bedak tanaka sebab nak cantik macam nora danish kan? Tak kisahlah ada sticker dari Nora Danish ker x dak, coz you ols nak pakai bedak tanaka tu, bukan sticker tu? Ngeh3.

THANAKA ADALAH 100% ORGANIK DAN SEMULA JADI.
bedak sejuk tanaka myanmar

CARA GUNA BEDAK SEJUK TANAKA :
- UNTUK JADIKAN SEBAGAI FOUNDATION 
cuma sapukan bedak tanaka secara nipis dan rata ke seluruh wajah menggunakan jari atau span muka.
*Tips: Renjiskan sedikit air pada wajah sebelum dicalit bedak agar sapuan licin dan nipis
bedak sejuk tanaka myanmar

- UNTUK JADIKAN SEBAGAI BEDAK SEJUK 
cuma basahkan jari atau ambil sedikit bedak tanaka, letakkan ke dalam piring. Campurkan dengan sedikit air (jgn terlalu pekat / cair), kemudian sapu ke wajah. Biar kering 30 minit sebelum di scrub / cuci. Boleh juga di pakai sepanjang malam sewaktu tidur sebelum dicuci keesokannya.




Promosi! Sila KLIK  untuk mendapat harga terbaik serendah RM10 sahaja 


email: order[at]lovely-strawberry.com

Total Pillow borong murah

total pillow


total pillow
total pillow

Total pillow
RM20 sahaja
Borong RM15 min 10pcs
RM10 min 100pcs
Order now sms 0133249570

Total Pillow pelbagai warna

Sangat selesa
Teman perjalanan yg mesti dimiliki untuk pengalaman indah dan keselesaan
Sebagai bantal
Alas belakang
Alas tempat duduk
Keselesaan kaki, tengkuk 
Mudah dibawa ke mana-mana
Atau sebagai hadiah kepada teman
Harga pasaran RM39-60
Kini cuma RM20 (tidak termasuk pos) sementara stok masih ada
Order sekarang pm atau sms 0133249570


Thursday, June 13, 2013

Skin79 Hot Pink Super Plus BB Cream 40g

RM40 not include postage
To order go here: www.maskay.my/skin79 
Or sms 013-3249570



RM40 not include postage
To order go here: www.maskay.my/skin79
Or sms 013-3249570

What SKIN79 claims: 
TOTAL SOLUTION BB CREAM WITH 10-IN-1 EFFECTS. Moisture based triple function BB cream takes care of the base as well as colour makeup and allows the skin to look bright and natural without greasiness or feeling tight.


What skin type is this aimed for? 
Oily and acne-prone skin

What's the coverage? 
Anywhere from light to full coverage. It all depends in the application and how much product you use.

What is the color range? 
This product is offered in only one shade. It is a light beige color. It matches the skin perfectly.

Does it live up to its claims? Yes. SKIN79 Hot Pink Label BB cream instantly brightens up my complexion upon application, doesn't feel greasy sitting on the skin, and does not dry my face out like a mattifying foundation would. It has great color coverage and hides all imperfections.
Would I recommend this? ABSOLUTELY YES!! This is definitely my favorite out of the four not only because it suits my skin type, but also because it matches my skin tone perfectly and offers fantastic coverage. The price is inexpensive compared to other BB creams. The pump is also fantastic - I don't have to dip my finger into the product, and you can control the amount of product dispensed. This is my Holy Grail!



Best Features :
  • UV Protection of SPF 25
  • Wrinkle-Free Formula
  • Whitening and Brightening Properties
  • Moisturizing  and Smooth Formula
  • Healthy Ingredients
With its whitening and wrinkle-free formula along with its UV protection SPF 25, this product famous hottest selling in market and has been one of the most-loved BB Creams available. Its whitening ingredients which is made of Adenoisine and Arbutin, is effective in whitening and brightening the skin for an even and lively skin tone. With its SPF 25 function, it intercepts ultraviolet rays UV A and UV B to protect your skin while it is exposed to sun. What’s special about this BB Cream is that it contains the new concept Osmopur ingredient made of mined sunflower, rice bran and ivy extracts to protect the skin from various harmful conditions. Additionally, this BB Cream contains Phyto-Complex which is great for skin moisturizing and is soothing to your skin. Suitable for Asian skin color. 
No 1 BB Cream dari Korea. Kombinasi pemutihan, mencegah dan membaiki kedutan di muka, pelindung UVA/UVB SPF 25 serta mempunyai makeup base dan foundation untuk langkah terakhir penjagaan muka yang pantas dan kelihatan muda berseri. Sesuai untuk semua jenis kulit dan serasi untuk pelbagai tona warna kulit untuk menjadikan tona warna muka menjadi sekata serta cerah semulajadi.
Untuk mendapatkan kesan yang lebih menarik, gunakan bersama bedak muka yang bertekstur halus untuk kekal segar dan muka bebas minyak sepanjang hari.

No. 1 beblesh balm from Korea. A combination of ingredients that can have the effect of whitening, protect from UVA/UVB with SPF25, mixed sunflower, rice bran and ivy extracts to protect skin from harmful conditions. Also act as a makeup base and foundation to prepare your skin for the youthful glow even faster everyday. Simple to use and can suit most all skin type and colours.
Skin79 BB Cream can be use with fine particle powder to set it and give your face a nice shine and sebum control all day long.

Skin79 VIP Gold Super Plus Beblesh Balm 40g


Product Description
BB CREAM THAT PRESENTS LUXURIOUS SKIN. Ingredients with an abundance of nutrition keep skin resilient and moist and its whitening and wrinkle fighting properties helps maintain clear and resilient skin, while giving the skin a natural and bright look.

RM40 not include postage
To order go here: www.maskay.my/skin79
The Skin79 VIP Gold Super Plus BB Cream is among the most popular BB Creams on the market. It contains amazing features such as whitening and wrinkle improvement, UV Protection of SPF 25 PA++ and KFDA 3 Functions certification.Its whitening ingredients which is made of Adenoisine and Arbutin, is effective in whitening and brightening the skin for an even and lively skin tone. With its SPF 25 function, it intercepts ultraviolet rays UV A and UV B to protect your skin while it is exposed to sun. It also includes the concept Osmopur ingredient made of mined sunflower, rice bran and ivy extracts to protect the skin from various harmful conditions. Additionally, this BB Cream contains Phyto-Complex which is great for skin moisturizing and is soothing to your skin and Gold and Caviar extracts to care for the skin intensively making it look and feel more elastic.


Directions: After thoroughly washing hands, pump a pea-sized amount onto the top of your hand. Using a foundation brush or your other hand, apply onto face. Start with dabbing onto cheeks, forehead, nose bridge and chin. Blend out with tool of choice. 


Benefits:
  • UV Protection of SPF 25
  • Wrinkle-Free Formula
  • Whitening and Brightening Properties
  • Moisturizing
  • Smooth Formula
  • Healthy Ingredients
Skin 79
RM40 not include postage
To order go here: www.maskay.my/skin79


RM40 not include postage
To order go here: www.maskay.my/skin79
Or sms 013-3249570

To order sms 013-3249570
Email: order@lovely-strawberry.com

Whitening / Wrinkle improvement
ultraviolet rays interceptions SPF25 PA++
KEDA 3 functions certificate

It is 3 effect functional beblesh balm, by Adenosine and
Arbutin ingredients which are effective in whitening, wrinkles
improvement cultivate more bright and elastic skin 

Intercept ultraviolet rays UV A and UV B at the same time and
protect your skin exposed from sun more throughly.

Abundant nutrition of Gold & Caviar extract
cares skin intensively to make shiny, healthy skin.

Directions: Use it proper quantity on the area of your face like patting at the last step of the skin care. 

Made In KOREA, Super Plus Beblesh Balm, VIP Gold Collections.

RM40 not include postage
To order go here: www.maskay.my/skin79
Or sms 013-3249570

"It can also be used as a moisturizer as it contains Phyto Complex to make your skin moist and healthy and with OSMOPUR ingredient of new concept which are mixed sunflower, rice bran, ivy extracts protect skin from various harmful conditions.

This BB cream really whiten your skin tone, like 2 tone up.
And it can act as a base makeup.If you are lazy you can even just apply this BB cream w/o putting on foundation or compact powder.




It can even out skintone, camouflage undereye circles, acne scars and add radiance to the skin without the heavy mask-like effects of a foundation. With prolonged used of the product will also help improve the overall texture of the skin and fade acne scars.

Wednesday, June 12, 2013

White Light Tooth Whitening System


WHITE LIGHT: SISTEM PEMUTIHAN GIGI

whitelight
Email: order@lovely-strawberry.com
Sms: 013-3249570 untuk order

Offer: RM 30 not include postage
Borong:

*not include postage


White Light Tooth Whitener System - Revolusi baru rawatan pemutihan gigi profesional yang unik dan dicipta khusus untuk dibuat sendiri di rumah dengan selesa dan mudah! Hanya dalam 10 minit mampu menghilangkan noda/kesan kuning/gelap pada gigi yang selalunya berpunca dari pemakanan seperti kopi, teh dan jus atau akibat merokok dan penuaan. Teknologi yang hampir sama seperti digunakan doktor gigi, tahan lama dan murah. Formulasi dua jenis gel istimewa yang bergabung dengan teknologi pencahayaan LED persis laser ini memastikan ia diserap jauh ke dalam tanpa merosakkan lapisan gigi bagi menghapuskan kotoran dan memberikan kesan gigi putih berseri seperti yang anda ingini.


Pakej termasuk:
-White Light Transmitter
-White Light Gel And Applicator
-White Light 2 Lithium CR2025 Batteries



Now you can have whiter teeth in as little as 10 minutes. The new revolutionary White Light Tooth Whitener System incorporates light technology to whiten your teeth. The unique system is designed to be used at home and is extremely easy to use. The advanced light combined with the specially formulated gel, rapidly removes surface stains and penetrates deep to remove embedded stains. The White Light Tooth Whitener System will help remove stains caused by coffee, tea, fruit juice, smoking, aging, cola, and more using the speed of light!
whitelight

WHITE LIGHT most effective teeth whitening.

  • Effects as early as 10 minutes!
  • More clearly visible white after a week!
  • HALAL guaranteed!
  • Approved by the Ministry of Health Malaysia
  • WHITE LIGHT Teeth Whitening System uses the same active ingredient used by dentists
  • The price is much cheaper than the cost of teeth whitening treatments at dental clinics




    whitelight
    e


    So, if you want whiter teeth right now for a special event or simply want a fast way to brighten your smile to look your best—the Tooth Whitening System will give you the fast, long lasting results you’ve been looking for!

    Frequently Asked Questions
    Q. If it works so fast, isn't it harmful to my teeth? 
    A. White Light uses the same active ingredient used by dentists.

    Q. What makes White Light so unique
    A. It incorporates light technology and uses an advanced dual gel
    system. The spiral delivery tip mixes the two separate gels giving
    you the fullest benefit of the ingredients moments before they come
    into contact with your teeth.

    Q. How much whiter will my teeth be? 
    A. Your teeth can be whiter in as little as 10 minutes, however, the
    degree of whitening will depend on the amount of staining and the
    natural color of your teeth.

    Q. What if I have sensitive teeth? 
    A. People with sensitive teeth love White Light because they can use
    it for as little as 10 minutes. However, if sensitivity does occur, it is
    temporary and should go away within a few days.

    Q. If I smoke or drink coffee will this product work for me? 
    A. Yes. WhiteLight's whitening process allows you to indulge in the
    things you enjoy while keeping your teeth whiter, however, you may
    need to repeat the process more frequently to achieve satisfactory
    results, as you would with any tooth whitening system.

    Q. Can I use White Light if I've used other whitening products? 
    A. Yes. If you're used strips, paint on gels or bleaching trays, you can still
    use WhiteLight to achieve additional whitening or to re-whiten. It�s an
    ideal way to maintain your white smile by simply using it as needed.

    Q. My teeth aren'
    t whitening as fast as I would like. What can I do? 
    A. Most people think their teeth are yellow, but teeth often have gray stains as well,
    which take longer to whiten. Also, some teeth simply take longer to whiten than
    others. For additional whitening, simply press the power button again for another
    10 minute cycle. You may repeat the cycle up to 3 times for a total of 30 minutes
    during each whitening session to maximize results. Keep using WhiteLight? and
    over time your teeth should become whiter.
    Q there are 2 tubes of gel, how to use them ?
    Mix the 2 gels when applying to tray.
                                                               RM20 only

    email: order@lovely-strawberry.com

Template by:

Free Blog Templates