Facebook

Wednesday, June 26, 2013

Bedak Sejuk Tanaka Borong Murah

bedak sejuk tanaka myanmar
Bedak THANAKA :
bedak sejuk tanaka myanmar
bedak sejuk tanaka myanmar
bedak sejuk tanaka myanmar


Hijau (Lemon) – sesuai untuk mencerahkan kulit,merawat jerawat kronik dankulit pucat
Pink (Rose) – sesuai untuk meningkatkan kolagen kulit dan merawat jeragat
Krim (Original) – sesuai untuk melembapkan kulit,merawat penuaan dan melembapkan kulit
Krim gelap (Ironwood flower) sesuai sebagai pelindung matahari dan mengawal pengeluaran minyak wajah.
Putih (Jasmine) – sesaui untuk merawat ruam,sesuai juga merawat ruam bayi, kulit kering dan gatal-gatal



Bedak THANAKA diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk : -
Kecutkan jerawat
Haluskan kulit
Cerahkan kulit
Hilangkan jeragat
Lembutkan kulit – Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
Pelindung cahaya matahari
Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan;
Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation


Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh orang – orang Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari.



Ramai yang konfius, kenapa ada 4 colour. Sedangkan NORA DANISH punya bedak ada printed "TATE BY D.E.A" tu just ada warna hijau sahaja. Baiklah.

Kalau you ols nak tau, BEDAK TANAKA ni memang asal dari MYANMAR. So, yang NORA DANISH punya bedak tu pon asal dari Myanmar, ambil di tempat yang sama. Kilang sama, isi sama, bekas sama, kuantiti sama, kandungan sama, warna sama, & semuanyaaaaa adalah SAMA 100%!

Bedak TATE by D.E.A tu plak adalah Bedak Tanaka yg NORA DANISH re-branding and buat labeling atas nama dia. Kesimpulannye Bedak TANAKA ORIGINAL from Myanmar dgn Bedak TATE by D.E.A adalah SAMA...!! Bezanya hanyalah pada label... Now, you ols tak perlu lagiii argue and pelik kan kenapa NORA DANISH ada warna hijau je, and why saya jual xde sticker "TATE BY D.E.A tu"
bedak sejuk tanaka myanmar
Kesimpulannya you ols nak pakai bedak tanaka sebab nak cantik macam nora danish kan? Tak kisahlah ada sticker dari Nora Danish ker x dak, coz you ols nak pakai bedak tanaka tu, bukan sticker tu? Ngeh3.

THANAKA ADALAH 100% ORGANIK DAN SEMULA JADI.
bedak sejuk tanaka myanmar

CARA GUNA BEDAK SEJUK TANAKA :
- UNTUK JADIKAN SEBAGAI FOUNDATION 
cuma sapukan bedak tanaka secara nipis dan rata ke seluruh wajah menggunakan jari atau span muka.
*Tips: Renjiskan sedikit air pada wajah sebelum dicalit bedak agar sapuan licin dan nipis
bedak sejuk tanaka myanmar

- UNTUK JADIKAN SEBAGAI BEDAK SEJUK 
cuma basahkan jari atau ambil sedikit bedak tanaka, letakkan ke dalam piring. Campurkan dengan sedikit air (jgn terlalu pekat / cair), kemudian sapu ke wajah. Biar kering 30 minit sebelum di scrub / cuci. Boleh juga di pakai sepanjang malam sewaktu tidur sebelum dicuci keesokannya.




Promosi! Sila KLIK  untuk mendapat harga terbaik serendah RM10 sahaja 


email: order[at]lovely-strawberry.com

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates