Facebook

Wednesday, June 26, 2013

Bedak Sejuk Tanaka Original

bedak sejuk tanaka myanmar
Bedak THANAKA :
bedak sejuk tanaka myanmar
bedak sejuk tanaka myanmar
bedak sejuk tanaka myanmar



Hijau (Lemon) – sesuai untuk mencerahkan kulit,merawat jerawat kronik dankulit pucat
Pink (Rose) – sesuai untuk meningkatkan kolagen kulit dan merawat jeragat
Krim (Original) – sesuai untuk melembapkan kulit,merawat penuaan dan melembapkan kulit
Krim gelap (Ironwood flower) sesuai sebagai pelindung matahari dan mengawal pengeluaran minyak wajah.
Putih (Jasmine) – sesaui untuk merawat ruam,sesuai juga merawat ruam bayi, kulit kering dan gatal-gatal



Bedak THANAKA diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk : -
Kecutkan jerawat
Haluskan kulit
Cerahkan kulit
Hilangkan jeragat
Lembutkan kulit – Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
Pelindung cahaya matahari
Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan;
Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation



Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh orang – orang Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari.




Ramai yang konfius, kenapa ada 4 colour. Sedangkan NORA DANISH punya bedak ada printed "TATE BY D.E.A" tu just ada warna hijau sahaja. Baiklah.



Kalau you ols nak tau, BEDAK TANAKA ni memang asal dari MYANMAR. So, yang NORA DANISH punya bedak tu pon asal dari Myanmar, ambil di tempat yang sama. Kilang sama, isi sama, bekas sama, kuantiti sama, kandungan sama, warna sama, & semuanyaaaaa adalah SAMA 100%!



Bedak TATE by D.E.A tu plak adalah Bedak Tanaka yg NORA DANISH re-branding and buat labeling atas nama dia. Kesimpulannye Bedak TANAKA ORIGINAL from Myanmar dgn Bedak TATE by D.E.A adalah SAMA...!! Bezanya hanyalah pada label... Now, you ols tak perlu lagiii argue and pelik kan kenapa NORA DANISH ada warna hijau je, and why saya jual xde sticker "TATE BY D.E.A tu"

bedak sejuk tanaka myanmar

Kesimpulannya you ols nak pakai bedak tanaka sebab nak cantik macam nora danish kan? Tak kisahlah ada sticker dari Nora Danish ker x dak, coz you ols nak pakai bedak tanaka tu, bukan sticker tu? Ngeh3.



THANAKA ADALAH 100% ORGANIK DAN SEMULA JADI.

bedak sejuk tanaka myanmar



CARA GUNA BEDAK SEJUK TANAKA :

- UNTUK JADIKAN SEBAGAI FOUNDATION 

cuma sapukan bedak tanaka secara nipis dan rata ke seluruh wajah menggunakan jari atau span muka.

*Tips: Renjiskan sedikit air pada wajah sebelum dicalit bedak agar sapuan licin dan nipis

bedak sejuk tanaka myanmar



- UNTUK JADIKAN SEBAGAI BEDAK SEJUK 

cuma basahkan jari atau ambil sedikit bedak tanaka, letakkan ke dalam piring. Campurkan dengan sedikit air (jgn terlalu pekat / cair), kemudian sapu ke wajah. Biar kering 30 minit sebelum di scrub / cuci. Boleh juga di pakai sepanjang malam sewaktu tidur sebelum dicuci keesokannya.



Image bedak Tanaka 110g vs tanaka 40g
HARGA
Saiz Kecil 40g : 
1pcs RM20.00 (S/M) / RM25.00 (S/S)
2pcs RM30.00 (S/M) / RM35.00 (S/S)
10pcs RM120.00 (S/M) / RM150.00 (S/S)
20pcs RM200.00 (S/M) / RM250.00 (S/S)

Saiz Besar 110g : 

1pcs RM30.00 (S/M) / RM35.00 (S/S)
2pcs RM50.00 (S/M) / RM55.00 (S/S)
10pcs RM210.00 (S/M) / RM250.00 (S/S)
20pcs RM360.00 (S/M) / RM400.00 (S/S)
FREE POS LAJU



TUNGGU!
ADA HARGA OFFER
KLIK DI SINI


6 comments:

Noor Maslina said...

Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan message di sini

Minnie Jennie said...

Kalau jd dropship agent, brp RM ye?

Noor Maslina said...

Thank you for your interest to become our agent
Due to high demand,
We have created new website www.maskay.my that are more user-friendly and agent-friendly

Please click here on the steps and info on becoming our agent or click
HOW TO BE DROPSHIP & WHOLESALE AGENT
at the bottom of the website
You can also register as affiliate and get 5%

We will add more product and please subscribe to our newsletter to get informed
For now you can see our products at www.lovely-strawberry.com or http://www.facebook.com/LovelyStrawberry2011

We are open for opinion on what product you want us to provide

Thank you again
Noor Maslina
maskay.my
lovely-strawberry.com

Noor Maslina said...

Minnie boleh register di www.maskay.my atau email order@lovely-strawberry.com

cahaya mata said...

Sis.. Nk order yg saiz besar satu. Wrna hijau :-) nk byr cmne yee

Ku siti aishah Ku Mohamad said...

Sis....I boleh dapat kan dengan harga murah bedak ni..sbb I boleh dapat kan di Padang Besar Thailand....kalu berminat nak buka peluang Niaga...SMS nombor saya 012-2634904(ct)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates