Facebook

Friday, November 29, 2013

Naked 2 urban decay pallette

Naked 2 urban decay pallette

DESCRIPTION

Urban Decay Naked Palette 2 is a stunning collection of taupe and beige eye shadows plus a few bonus extras!

The long-awaited sequel to the renowned Naked Pallete (The best-selling palette of all time!); Naked Palette 2 reveals the expansiveness of the Neutral shade realm. More beige in overall tone than the first Naked Palette this collection still delivers subtle neutral looks, smokey dramatic eyes and everything in between.

Featuring 12 neutral shadows (5 Brand NEW!) in Urban Decay’s NEW formula with an ultra-cushiony texture and even bigger colour pay-out, Naked Palette 2 also comes with  double ended, cruelty free Good Karma shadow and crease brush – exclusive to this palette.

Packaged in an art school inspired tin with hinged lid, the Naked Palette 2 is definitely a beauty experience you don’t want to miss out on!

Palette Contains:

  • Blackout - Blackest black with matte finish.
  • Booty Call - Shimmering cork.
  • Busted - Deep brown shimmer.
  • Chopper - Copper shimmer with silver micro glitter.
  • Foxy - Cream bisque with matte finish.
  • Half Baked - Golden bronze shimmer.
  • Pistol - Light grey/brown shimmer.
  • Snakebite - Dark metallic bronze shimmer.
  • Suspect - Pale golden beige shimmer.
  • Tease - Creamy pale brown with a matte finish.
  • Verve - Oyster shimmer.
  • YDK - Cool bronze metallic shimmer.
  • Travel sized Lip Junkie Lip Gloss in Naked - Sheer neutral pink shimmer.
  • Good Karma Shadow/Crease brush - exclusive to Naked Palette 2.
    Naked 2 urban decay pallette

    Naked 2 urban decay pallette


    Naked 2 urban decay pallette


    Order now
    Sms naked2 to 0133249570 for special festive season price 

Saturday, November 23, 2013

Jemputan ke Group Maskay VVIP Group

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Terima kasih diucapkan kerana menjadi pelanggan Maskay.my aka Lovely-Strawberry.com
Sejak 2011 kami memulakan perniagaan, andalah sebab kami masih di alam maya (internet) ini sehingga sekarang, Alhamdulillah terima kasih diucapkan.

Sebagai tanda penghargaan, anda dijemput menyertai group VVIP kami Maskay VVIP Group

Apakah yang ada dalam group ini:
- Tips memulakan perniagaan internet
- Motivasi
- Tips murah rezeki
- RAHSIA TARIKH LAHIR

Sesuai untuk anda yang
  • Ada perniagaan internet / kedai
  • Ingin memulakan bisnes satu hari nanti
  • Ingin mendapatkan barang kami dengan harga borong
  • Ingin berniaga tanpa modal iaitu dropship
  • Ingin memotivasi diri untuk kaya dan berjaya
  • inginkan komuniti dan kawan-kawan 
  • inginkan "support sistem"
  • banyak pertanyaan tentang internet dan perniaggan tapi tak tahu nak tanya siapa
Group ini hanya kami buka kepada pelanggan kami dan TIDAK akan dibuka kepada umum.
Dan JANGAN RISAU
  • Group ini PERCUMA SEUMUR HIDUP
  • TIDAK memerlukan yuran
  • TIDAK memerlukan anda membeli
Ini hanyalah inisiatif saya untuk berkongsi ilmu dan membantu bangsa sesuai nasihat guru-guru saya, kita perlu banyak MEMBERI

Group ini sebelum ini berstatus secret (tidak boleh search) kerana kami ingin menjaga tahap eksklusifnya

Ia akan dibuka sementara kepada "closed" untuk anda semua
Sila sertai sebelum kami tukar status bila-bila masa
https://www.facebook.com/groups/maskayvvip/

Jangan salahkan kami jika terlambat
Terima kasih

Salam sayang dari saya,
Noor Maslina

Owner www.maskay.my dan www.lovely-strawberry.com

Wednesday, November 13, 2013

Genie Bra

GENIE BRA MODERN


Adakah anda menghadapi masalah seperti berikut :-
✔ TALI BRA ATAU STRAP SELALU TERLUCUT
✔ KAIN GATAL DAN TIDAK SELESA
✔ SUSAH NAK CARI BRA YANG BETUL2 FIT DENGAN SAIZ DADA ANDA
✔ RUMIT NAK JAGA ATAU MAINTAIN BRA
✔ BERBEKAS TALI BRA KALAU BADAN KITA BERLEMAK
✔ PIN PENYANGKUT SELALU PATAH/ROSAK
✔ SAKIT BELAKANG
✔ NAK PAKAI BRA YANG SELESA TAPI MAHAL!







KEAJAIBAN 'GENIE BRA' ..........

Teknologi bra yang paling selesa.

✔ Jualan 'Genie Bra' melebihi 30 juta set di seluruh dunia.
✔ 'Genie Bra' diperbuat daripada fabrik 'nylon' (96%) dan spandex (4%).
✔ Pengudaraan yang baik, fabrik tidak gatal, ringan dan selesa.
✔ Sesuai dipakai dengan semua jenis pakaian pilihan anda.
✔ Fabrik yang digunakan untuk membuat 'Genie Bra' boleh membentuk '(stretchable)' dan menyokong buah dada wanita.
✔ Sesuai dengan semua peringkat umur dan tidak perlu untuk mencari bra yang betul-betul 'fit' dengan saiz buah dada anda.
✔ Penjagaan 'Genie Bra' begitu mudah. Ia boleh dibasuh dan dikeringkan dengan menggunakan mesin dan tahan lasak.
✔ Ia juga tidak mempunyai cangkuk seperti bra yang lain. Tiada lagi rasa besi yang menyucuk ke badan kita.
✔ Tiada lagi masalah tali bra terlucut.


BLUE, PINK & PURPLE - S, M, L, XL & XXL
HARGA RM70.00
GENIE BRA MODERN
BLUE, PINK & PURPLE - S, M, L, XL & XXL
✔ SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
✔ KAIN TIDAK GATAL, SELESA DAN BERGAYA
✔TAKDE BESI, DAWAI SERTA PENYANGKUK
✔ PENGUDARAAN YANG BAGUS
✔ MENAMBAH KEYAKINAN DIRI
✔ NAMPAK LEBIH MUDA
✔ BOLEH DIBASUH GUNA MESIN
✔ BOLEH DIKERINGKAN GUNA DRYER / SPIN
✔ TAHAN LASAK DAN SENANG JAGA
✔ MUDAH DIPAKAI DAN ADA SPAN/PADDING
✔ TAK PERLU RISAU BADAN NAIK KE TURUN
✔ YANG PALING PENTING BRA INI MAMPU MILIK

1 BOX SET MODERN (3 helai) 





PANDUAN SAIZ 'GENIE BRA'

Saiz S
Saiz Baju : 2 - 4
Saiz Buah Dada : 31 - 35
Saiz Cup : 32A, 32B

Saiz M
Saiz Baju : 6 - 8
Saiz Buah Dada : 35 - 37
Saiz Cup : 32C, 32D, 34A, 34B

Saiz L
Saiz Baju : 10 - 12
Saiz Buah Dada : 37 - 40
Saiz Cup : 32DD, 32DDD, 32QD, 34C, 34D, 34DD, 36A, 36B, 36C, 38A

Saiz XL
Saiz Baju : 14 - 16
Saiz Buah Dada : 40 - 43
Saiz Cup : 34DDD, 34QD, 36D, 36DD, 36DDD, 38B, 38C,
38D, 40A, 40B

Saiz XXL
Saiz Baju : 16W - 18W
Saiz Buah Dada : 43 - 46
Saiz Cup : 36QD, 38DD, 38DDD, 38QD, 40C, 40D, 40DD,
42A, 42B, 42C, 44A

DAPATKAN SEKARANG!!!


Hanya RM55 sem/RM60 ss
FREE POS
sms Genie to 0133249570 now

Monday, November 11, 2013

Lovely Strawberry dalam cerita Terukir di Bintang

11 November lalu, semasa teambuilding di Sungkai, Perak, "tertonton" cerita Terukir di Bintang, dia guna nama "Lovely Strawberry" sebagai kedai tempat heroin tu bekerja dalam cerita tu di Cameron Highlands
Saya pun kata pada suami, "Abang, dia guna nama blog sayang, Lovely Strawberry,"
Lovely Strawberry ni amat personal kepada saya kerana merupakan nama yang saya pilih masa hendak memulakan bisnes online pada 1 January 2011. Bisnes online saya pada masa itu tiada kena mengena pun dengan buah strawberi cuma saya suka nama tu kerana masa kecil, saya membesar di Cameron Highlands sehingga berumur 9 tahun.
Ok itu je sebagai kenang-kenangan. Menukar nama blog kepada Noormaslina.com seiring dengan nasihat dari Sifu saya, Dr Azizan Osman semasa menghadiri Intensif Jutawan Industri pada September lalu. Dia kata, jika kami tidak buat blog ini separuh je berjaya.... Terus laju-laju buat blog nama sendiri.
Pendapat orang dan pendapat saya, tak perlu tinggu sempurna untuk bermula. Jika belum pandai ikutlah kata cikgu, jangan memandai-mandai... hehe
Assalamualaikum


Sunday, November 3, 2013

MISTINE BB WONDER CREAM SPF 30


MISTINE BB CREAM
MISTINE BB CREAM

MISTINE BB CREAM

Tingkatkan keyakinan diri anda 200% dengan kulit muka yang cerah dan berseri. Orang sebelah pasti puji…

Kenapa Mesti Pilih BBCREAM INI?

✔ KULIT WAJAH CERAH DAN LICIN
✔ ANTI-KEDUT-KELIHATAN LEBIH MUDA
✔ 30 SAAT UNTUK DIPAKAI
✔ MENUTUP BINTIK, JERAWAT
✔ PERLINDUNGAN UV
✔ TIADA KESAN SERBUK PADA BAJU
✔ MELEMBABKAN KULIT MUKA
✔ MUDAH DIBAWA

8 Sebab kenapa anda perlu buang foundation anda sekarang dan bertukar kepada Mistine BB Cream

Mistine BB Wonder Cream adalah kosmetik SEMUA dalam satu. Ia bertindak sebagai foundation, concealer, sunblock, pelembab, semua dalam satu pemakaian pantas dalam 30 saat.

Sebab 1: Wajah Lebih Licin dan Cerah Semulajadi (seolah-olah tak pakai make-up)

Krim ini mengandungikhasiat danzat yangtinggi. Umpama anda berikan diet organik yang seimbang pada kulit. Hasilnya, ia kelihatan sihat, licin dan cerah - sebagaimana badan akan sihat dan cergas bila makan makanan yang berzat dan seimbang.

Sebab 2: Hanya 30 Saat Untuk Dipakai! (sesuai bagi wanita sibuk yang mahu cantik)

Hanya perlu guna beberapa titik. Bukan saja sepantas kilat untuk dipakai, malah menjimatkan. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.

Sebab 3: Menutup Bintik, Jerawat dan Warna Kulit Yang Tidak Rata

Tak boleh nafi, tak semua orang punyai kulit yang sama. Ada yang berminyak, dan ada yang kering. Ada yang berjerawat dan ada yang licin. Ada yang berbintik dan warna tak seimbang. Namun BB 'Wonder' krim ini, tanpa syak lagi memang 'wonderful', kerana masalah ini sekurang-kurangnya dapat diselesaikan dengan mudah dan cepat. Walaupun ia tidak merawat, tapi ia mengurangkan masalah. Dengan harga murah, ia pasti memuaskan. Masalah yang selesai tak ternilai harganya!

Sebab 4: Anti-Kedut Supaya Anda Kelihatan 10 Tahun Lebih Muda

Memang tak seronok kalau tiba-tiba ada orang panggil anda 'Makcik'! Tapi apakan daya, masa tetap berjalan. Proses penuaan adalah proses yang normal.
Tapi dengan menganjalkan kulit, kedutan yang menampakkan 'tua' tersebut boleh dikurangkan. Memang best kalau selalu dipanggil 'cik adik manis...' ...dan krim ini boleh membantu.

Sebab 5: Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama

Bila anda berdiri di tengah panas, ia sebenarnyamelemahkan kulit anda. Bila kulit anda lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin berkedut, berjeragat, dan tak sihat. Mungkin anda tak pernah terfikir, perlindungan dari cahaya matahari UV sebenarnya penting untuk mengekalkan kecantikan.

Sebab 6 : Tiada Kesan Serbuk Pada Baju

Sudah berapa kali kesan dari foundation powder mengotorkan yg berikut:

baju anak bila anda cium mereka
lengan baju bila anda kesat peluh di dahi
tertumpah powder dan mengotorkan kereta, baju dan meja...
Ucapkan selamat tinggal. Tiada lagi dengan BB Cream.

Sebab 7 : Melembabkan, dan Tak Terasa Kering

Oleh kerana BB Cream adalah lotion yang melembabkan, kulit anda sentiasa terasa lembab, dan tidak terasa kering dan kurang selesa.

Sebab 8 : Mudah Dibawa

Saiznya cukup-cukup saja untuk tahan lama tapi pada waktu yang sama cukup kecil untuk mudah dibawa kemana-mana. Ia juga muat dengan mudah di dalam handbag yang kecil!



Perkara yg perlu diambil perhatian semasa memakai BB Cream

  1. Mulakan dengan kuantiti yang sedikit. Kalau rasa tak cukup baru tambah lagi satu lapisan.Elakkan memakai secara berlebihan dari awal.
  2. Gunakan tangan yang bersih dan sampaikan haba dari tangan ke muka untuk hasil yang lebih natural.
  3. Kawasan seperti parut jerawat boleh letak lebih sikit.
Cara Pemakaian

  1. Ambil sedikit BB cream dengan hujung jari(sikit jer tau!), kemudian calitkan ke muka (5 point) seperti di dalam gambar.
  2. Ratakan BB cream dengan kedua2 belah tangan sambil menepuk lembut keseluruhan muka.
  3. Ratakan kawasan sekitar anak rambut.
  4. Ratakan bahagian celah2 hidung.
  5. Tekapkan kedua belah tangan seketika untuk memberikan haba kepada kulit.
SIAP!

Harap tips ini membantu..:D


ORDER DI SINI SEKARANG:- www.maskay.my/mistine-bb

ATAU SMS 013-3249570 ( ORDER MELALUI SMS LEBIH MAHAL KERANA LEBIH MASA DAN KREDIT DIPERLUKAN)

MISTINE BB OIL CONTROL MOUSSE SPF25



Kandungan: 15 gram
Inovasi mousse BB terbaru dari Korea ini memberikan sentuhan lembut seperti sutera pada kulit. Ia akan mengering dengan selesa dan meliputi kulit dengan kawalan minyak sempurna. Formula ini menggabungkan Light & Smooth Powder Technology yang memberikan kesan lembut, bebas kedutan dan licin pada kulit. Turut diperkaya Perlindungan UV dengan SPF25 PA++.
Kelebihan krim ini:
-         Dapat mengawal minyak pada kulit wajah
-         Krim yang tidak melekat
-         Diperkaya dengan SPF25 PA++
-         Mudah disapu ke kulit
-         Tekstur yang sesuai untuk semua warna kulit Asia
-         Menjadikan wajah lebih berseri dan licin
-         Menjadikan kulit nampak lebih sihat, segar dan sempurna
-         Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa
Mistine BB Cream Yang Sesuai Untuk Anda
Mistine BB Wonder Cream – Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke bawah
Mistine BB Gold Wonder Cream – Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke atas
Mistine BB Oil Control Mousse – Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak

​Testimonial
Oil Control Mousse menjadikan wajah sentiasa segar dan bebas minyak selama berjam-jam. Walaupun selalu terdedah pada cahaya matahari, tapi wajah tetap nampak segar dan bebas minyak lebih lama :-)
Bila pakai krim ni dari pagi, muka tetap tak berminyak walaupun sampai nak solat Zohor. Muka pun senang dicuci dan lepas tu wajah tetap maintain fresh. 
Krim BB Oil Control ni memang best. Wajah tak berminyak lagi tapi tetap nampak lembab. Selain tu, nampak cerah, menutup bintik-bintik hitam dan liang roma yang terbuka. Sesuai sangat dipakai dengan make up. Bedak pun senang saja disapu bila pakai krim ni.
Oil Control Mousse sangat mudah disapu dan tahan berjam-jam bila dipakai. Wajah nampak tak berminyak walaupun dah lama pakai krim ni. Senang dicuci dan krim pun boleh pakai lama.
Sebelum ni saya pakai krim muka biasa. Tapi kulit selalu berminyak walaupun lepas sejam pakai krim dan pakai bedak. Tension sangat sebab muka berkilat saja. Mesti nak kena lap dengan tisu. Tapi bila pakai Oil Control Mousse, masalah dah kurang. Memang ada berminyak sikit. Mungkin sebab kulit saya memang jenis berminyak teruk. Tapi berminyak pun lepas dah 5-6 jam pakai. Kalau tengok, tak nampak berkilat teruk macam dulu. Bila rasa pakai jari, baru ada rasa berminyak. Tapi lap sikit dah ok. Janji tak nampak. Satu lagi yang saya perasan, bila dah cuci muka tu dan tak pakai apa-apa krim, kulit tak cepat berminyak. Sebab krim ni merawat sekali masalah minyak :-)

SILA RUJUK HARGA TERBARU DI SINI : http://www.maskay.my/mistine-oil
ATAU SMS 013-3249570
(PEMBELIAN DI WEB ADALAH LEBIH MURAH BERBANDING ORDER MELALUI SMS KERANA MENJIMATKAN MASA DAN KREDIT KAMI)

Saturday, November 2, 2013

Gambar testimoni royal expert white

Royal Expert White
Royal Expert White
Testimoni Royal Expert White, penjagaan muka terbaik
I nak kongsi satu produk yg I pakai sejak bulan April haritu.
Baru-baru ni hampir semua family dan kawan-kawan I tanya I pakai apa, nampak lain dan kulit semakin cantik. Seolah-olah dari dalam. Bila I bagitau I pakai ni, semua beli.
Yang paling best suami pun puji.
Gambar testimoni royal expert ni I tak buat effect instagram untuk tunjuk actual picture. Baru2 ni family dan kawan2 tegur apa I pakai sbb yelah dulu muka teruk sgt.... Semua orang pun perasan. lepas I bgtau pakai apa serta-merta mereka pun satu ofis beli termasuk yang nak belikan untuk isteri dia. I nak share dgn semua kalau ada manfaat untuk kita sebab penampilan mempengaruhi keyakinan kita dan orang lain. Jika lebih yakin, lebih bersemangat. Lebih bersemangat, lebih berjaya :-)
Sekarang ni pun ada rasa perubahan sekeliling.
SMS REW to 013-3249570 now
Sudah lama saya mencari produk yang paling sesuai dengan saya, akhirnya alhamdulillah berjumpa dengan royal expert white.
Kenapa produk ni berbeza, sebab dia cuma ada krim dan pencuci muka, so tak perlu nak beli krim siang dan malam yang asing, toner dsb. Juga tak perlu beli bedak muka. Jimat.
Tambahan pula,  walaupun untuk pertama kali pakai dah tak perlu pakai bedak sebab litupannya dah cukup
Lepas pakai untuk beberapa minggu, kalau tak pakai pun kulit kita dah cantik. Lepas basuh muka pun dah tak perlu touch up. Best sangat sebab tak perlu bawa barang-barang make-up ke mana-mana atau risau tak bawa bedak
Gambar ni selepas 3 bulan I pakai, dan kesan dia dah maksimum, dah tak nampak macam pakai apa-apa, natural je seperti memang kulit original kita
Sekarang I pakai pagi je sekali. Lepas basuh muka solat zohor dan asar pun tak perlu pakai apa-apa. Rasa bebas je
Lagi satu, sebotol ni boleh tahan sampai 2-3 bulan, kalau jenis berjimat pakai lagila jenuh nak habis so bila bahagikan dgn berapa lama kita boleh pakai tersangatla jimat, lagi--lagi sebab tak perlu beli bedak muka, toner, sunblock, BB Cream dan seangkatan dengannya
Krim ini adalah untuk memutihkan kulit, anti kedut, sunblok. Produk penjagaan muka terbaik.
Bukan itu sahaja, ia menjadikan kulit kita anti cela, glowing, dan natural je. Ambil gambar serious cantik sebab ada effect glowing tu.
SMS REW to 013-3249570 now

Satu set terdiri daripada:
1. Ultimate Brightening Day and Night Cream
2. Cleanser (Orange based) for all skin type
3. Soap (Grape based) for normal to dry skin (boleh juga dipakai di badan)
Produk ini berasal dari Pakistan
Bagaimana saya menemui produk ini?
Pada suatu hari saya dan kawan menunaikan solat di surau, saya lihat selepas ambil wuduk dia tidak memakai bedak pun. Ternyata memang dia dah lama tak pakai bedak tapi kulit dia cantik, flawless dan putih, saya pun terus beli sebotol.
Selepas beberapa lama kawan-kawan dan keluarga menyedarinya, mereka pun beli dan berpuas hati.
Sekarang kami semua sudah menjadi pengguna setiaproduk ini.
Kalau berminat, stok limited, ready stok ada 5 je, kalau habis ambil masa nak order lagi.
SMS REW to 013-3249570 no


Krim ajaib yang memutihkan, menghalus dan menegangkan kulit muka tanpa pengelupasan. Berupaya menentang jerawat dan pelbagai masalah kulit. Jom cuba sekarang!Royal Expert White berupaya :
* mencerahkan kulit membuatkan kulit kusam kelihatan putih bersih secara semulajadi
* merawat jangkitan fungus di kulit
* menghilangkan jerawat
* menghalus dan menegangkan kulit muka serta menghilangkan kedut halus di wajah
* meratakan warna kulit dari bintik-bintik hitam dan jeragat degilKandungan adalah terbukti selamat :
* Aqua
* Petrolatum
* Acetyl Hexapeptide
* Propylparaben
* Zinc Oxide
* Mineral Oil
* Jojoba Oil
* Aloe Barbadensis
* Niacinamide
* Fragrance
Cara Penggunaan:
Sapu pada muka dan leher. Urut dengan lembut dengan gerakan bulatan. SApu pagi dan petang untuk kesan maksimum. Di larang menyapu pada kawasan sensitif seperti lingkaran mata dan kulit yang merengsa.
Jom cuba Krim Royal Expert White cream dari Pakistan ini. Terbukti selamat dan berkesan! Satu botol adalah untuk penggunaan 2-3 bulan, sangat menjimatkan



ROYAL EXPERT WHITE CREAM - TERNYATA BERKESAN!!!
How is Royal Expert™ White Different ?
ROYAL EXPERT™ WHITE not only brightens your skin but it also removes fungus, pimples and wrinkles from your skin. It also removes any spots from your face even if they are deep in your skin. It renews and clears the skin from all skin problems subsequently its active whitening agents penetrates your skin, leaving your skin bright, glowing and natural. Royal Expert™ White is, by far, the BEST topical anti-aging skin care product based on consumer feedbacks. Nothing else comes close in terms of effectiveness and reliability. A large amount of consumers have shown a visible reduction in the appearance of wrinkles, with no side effects. It also helped to reduce skin discolorations and brown spots.
How does Royal Expert™ White Work ?
Using herbal extracts like (MAGNOLOL) and modern day technological research. Expert White relaxes your skin and treats it with whitening, anti-fungal and anti wrinkles agents, restoring your spotless face and giving it a natural glow.
How is Royal Expert™ White Rated ?
We take an in-depth look at each of the following areas:
·         Consumer ratingSafety,  Ingredient QualityCompany Reputation

How to Use Royal Beauty Cream:
Use Whenever possible, EXPERT WHITE can either be used in a day or night.
INGREDIENTS:
* Aqua
* Petrolatum
* Acetyl Hexapeptide
* Propylparaben
* Zinc Oxide
* Mineral Oil
* Jojoba Oil
* Aloe Barbadensis
* Niacinamide
* Fragrance
Directions:
Apply all over the face and neck. Gently massage into the skin using light circular movements. Use at least twice a day everyday for best results.Do not apply on the delicate eye contour area or an irritated skin.
Tapi sekarang dah jumpa produk yang sesuai untuk saya. Malah diakui oleh kawan-kawan dan keluarga. Bila dah nampak sendiri perubahan saya, mereka pun pakai dan ternyata memang berkesan.

Jerawat, parut, kedut, hitam bawah mata, semuanya hilang

ROYAL EXPERT WHITE
Registered Under Biro Pharmaceutical
(Not 110902103K)
How is Royal Expert White Di­fferent?
ROYAL EXPERT WHITE not only brightens your skin but it also removes
fungus, pimples and wrinkles from your skin. It also removes any spots
from your face even if they are deep in your skin. It renews and clears
the skin from all skin problems subsequently its active whitening agents
penetrates your skin, leaving your skin bright, glowing and natural. Royal
Expert White is, by far, the BEST topical anti-aging skin care product
based on consumer feedbacks. Nothing else comes close in terms of
effectiveness and reliability.A large amount of consumers have shown a
visible reduction in the appearance of wrinkles, with no side effects. It
also helped to reduce skin discolorations and brown spots.
How does Royal Expert White Work?
Using herbal extracts like (MAGNOLOL) and modern day technological
research. Expert White relaxes your skin and treats it with whitening,
anti-fungal and anti wrinkles agents, restoring your spotless face and
giving it a natural glow.
How is Royal Expert White Rated?
We take an in-depth look at each of the following areas:
* Consumer ratings * Safety * Ingredient Quality * Company Reputation
How to Use Royal Beauty Cream:
Use EXPERT WHITE twice a day.
Testimoni lagi
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

Template by:

Free Blog Templates