Facebook

Saturday, November 2, 2013

Gambar testimoni royal expert white

Royal Expert White
Royal Expert White
Testimoni Royal Expert White, penjagaan muka terbaik
I nak kongsi satu produk yg I pakai sejak bulan April haritu.
Baru-baru ni hampir semua family dan kawan-kawan I tanya I pakai apa, nampak lain dan kulit semakin cantik. Seolah-olah dari dalam. Bila I bagitau I pakai ni, semua beli.
Yang paling best suami pun puji.
Gambar testimoni royal expert ni I tak buat effect instagram untuk tunjuk actual picture. Baru2 ni family dan kawan2 tegur apa I pakai sbb yelah dulu muka teruk sgt.... Semua orang pun perasan. lepas I bgtau pakai apa serta-merta mereka pun satu ofis beli termasuk yang nak belikan untuk isteri dia. I nak share dgn semua kalau ada manfaat untuk kita sebab penampilan mempengaruhi keyakinan kita dan orang lain. Jika lebih yakin, lebih bersemangat. Lebih bersemangat, lebih berjaya :-)
Sekarang ni pun ada rasa perubahan sekeliling.
SMS REW to 013-3249570 now
Sudah lama saya mencari produk yang paling sesuai dengan saya, akhirnya alhamdulillah berjumpa dengan royal expert white.
Kenapa produk ni berbeza, sebab dia cuma ada krim dan pencuci muka, so tak perlu nak beli krim siang dan malam yang asing, toner dsb. Juga tak perlu beli bedak muka. Jimat.
Tambahan pula,  walaupun untuk pertama kali pakai dah tak perlu pakai bedak sebab litupannya dah cukup
Lepas pakai untuk beberapa minggu, kalau tak pakai pun kulit kita dah cantik. Lepas basuh muka pun dah tak perlu touch up. Best sangat sebab tak perlu bawa barang-barang make-up ke mana-mana atau risau tak bawa bedak
Gambar ni selepas 3 bulan I pakai, dan kesan dia dah maksimum, dah tak nampak macam pakai apa-apa, natural je seperti memang kulit original kita
Sekarang I pakai pagi je sekali. Lepas basuh muka solat zohor dan asar pun tak perlu pakai apa-apa. Rasa bebas je
Lagi satu, sebotol ni boleh tahan sampai 2-3 bulan, kalau jenis berjimat pakai lagila jenuh nak habis so bila bahagikan dgn berapa lama kita boleh pakai tersangatla jimat, lagi--lagi sebab tak perlu beli bedak muka, toner, sunblock, BB Cream dan seangkatan dengannya
Krim ini adalah untuk memutihkan kulit, anti kedut, sunblok. Produk penjagaan muka terbaik.
Bukan itu sahaja, ia menjadikan kulit kita anti cela, glowing, dan natural je. Ambil gambar serious cantik sebab ada effect glowing tu.
SMS REW to 013-3249570 now

Satu set terdiri daripada:
1. Ultimate Brightening Day and Night Cream
2. Cleanser (Orange based) for all skin type
3. Soap (Grape based) for normal to dry skin (boleh juga dipakai di badan)
Produk ini berasal dari Pakistan
Bagaimana saya menemui produk ini?
Pada suatu hari saya dan kawan menunaikan solat di surau, saya lihat selepas ambil wuduk dia tidak memakai bedak pun. Ternyata memang dia dah lama tak pakai bedak tapi kulit dia cantik, flawless dan putih, saya pun terus beli sebotol.
Selepas beberapa lama kawan-kawan dan keluarga menyedarinya, mereka pun beli dan berpuas hati.
Sekarang kami semua sudah menjadi pengguna setiaproduk ini.
Kalau berminat, stok limited, ready stok ada 5 je, kalau habis ambil masa nak order lagi.
SMS REW to 013-3249570 no


Krim ajaib yang memutihkan, menghalus dan menegangkan kulit muka tanpa pengelupasan. Berupaya menentang jerawat dan pelbagai masalah kulit. Jom cuba sekarang!Royal Expert White berupaya :
* mencerahkan kulit membuatkan kulit kusam kelihatan putih bersih secara semulajadi
* merawat jangkitan fungus di kulit
* menghilangkan jerawat
* menghalus dan menegangkan kulit muka serta menghilangkan kedut halus di wajah
* meratakan warna kulit dari bintik-bintik hitam dan jeragat degilKandungan adalah terbukti selamat :
* Aqua
* Petrolatum
* Acetyl Hexapeptide
* Propylparaben
* Zinc Oxide
* Mineral Oil
* Jojoba Oil
* Aloe Barbadensis
* Niacinamide
* Fragrance
Cara Penggunaan:
Sapu pada muka dan leher. Urut dengan lembut dengan gerakan bulatan. SApu pagi dan petang untuk kesan maksimum. Di larang menyapu pada kawasan sensitif seperti lingkaran mata dan kulit yang merengsa.
Jom cuba Krim Royal Expert White cream dari Pakistan ini. Terbukti selamat dan berkesan! Satu botol adalah untuk penggunaan 2-3 bulan, sangat menjimatkan



ROYAL EXPERT WHITE CREAM - TERNYATA BERKESAN!!!
How is Royal Expert™ White Different ?
ROYAL EXPERT™ WHITE not only brightens your skin but it also removes fungus, pimples and wrinkles from your skin. It also removes any spots from your face even if they are deep in your skin. It renews and clears the skin from all skin problems subsequently its active whitening agents penetrates your skin, leaving your skin bright, glowing and natural. Royal Expert™ White is, by far, the BEST topical anti-aging skin care product based on consumer feedbacks. Nothing else comes close in terms of effectiveness and reliability. A large amount of consumers have shown a visible reduction in the appearance of wrinkles, with no side effects. It also helped to reduce skin discolorations and brown spots.
How does Royal Expert™ White Work ?
Using herbal extracts like (MAGNOLOL) and modern day technological research. Expert White relaxes your skin and treats it with whitening, anti-fungal and anti wrinkles agents, restoring your spotless face and giving it a natural glow.
How is Royal Expert™ White Rated ?
We take an in-depth look at each of the following areas:
·         Consumer ratingSafety,  Ingredient QualityCompany Reputation

How to Use Royal Beauty Cream:
Use Whenever possible, EXPERT WHITE can either be used in a day or night.
INGREDIENTS:
* Aqua
* Petrolatum
* Acetyl Hexapeptide
* Propylparaben
* Zinc Oxide
* Mineral Oil
* Jojoba Oil
* Aloe Barbadensis
* Niacinamide
* Fragrance
Directions:
Apply all over the face and neck. Gently massage into the skin using light circular movements. Use at least twice a day everyday for best results.Do not apply on the delicate eye contour area or an irritated skin.
Tapi sekarang dah jumpa produk yang sesuai untuk saya. Malah diakui oleh kawan-kawan dan keluarga. Bila dah nampak sendiri perubahan saya, mereka pun pakai dan ternyata memang berkesan.

Jerawat, parut, kedut, hitam bawah mata, semuanya hilang

ROYAL EXPERT WHITE
Registered Under Biro Pharmaceutical
(Not 110902103K)
How is Royal Expert White Di­fferent?
ROYAL EXPERT WHITE not only brightens your skin but it also removes
fungus, pimples and wrinkles from your skin. It also removes any spots
from your face even if they are deep in your skin. It renews and clears
the skin from all skin problems subsequently its active whitening agents
penetrates your skin, leaving your skin bright, glowing and natural. Royal
Expert White is, by far, the BEST topical anti-aging skin care product
based on consumer feedbacks. Nothing else comes close in terms of
effectiveness and reliability.A large amount of consumers have shown a
visible reduction in the appearance of wrinkles, with no side effects. It
also helped to reduce skin discolorations and brown spots.
How does Royal Expert White Work?
Using herbal extracts like (MAGNOLOL) and modern day technological
research. Expert White relaxes your skin and treats it with whitening,
anti-fungal and anti wrinkles agents, restoring your spotless face and
giving it a natural glow.
How is Royal Expert White Rated?
We take an in-depth look at each of the following areas:
* Consumer ratings * Safety * Ingredient Quality * Company Reputation
How to Use Royal Beauty Cream:
Use EXPERT WHITE twice a day.
Testimoni lagi
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik
Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates