Facebook

Sunday, November 3, 2013

MISTINE BB OIL CONTROL MOUSSE SPF25



Kandungan: 15 gram
Inovasi mousse BB terbaru dari Korea ini memberikan sentuhan lembut seperti sutera pada kulit. Ia akan mengering dengan selesa dan meliputi kulit dengan kawalan minyak sempurna. Formula ini menggabungkan Light & Smooth Powder Technology yang memberikan kesan lembut, bebas kedutan dan licin pada kulit. Turut diperkaya Perlindungan UV dengan SPF25 PA++.
Kelebihan krim ini:
-         Dapat mengawal minyak pada kulit wajah
-         Krim yang tidak melekat
-         Diperkaya dengan SPF25 PA++
-         Mudah disapu ke kulit
-         Tekstur yang sesuai untuk semua warna kulit Asia
-         Menjadikan wajah lebih berseri dan licin
-         Menjadikan kulit nampak lebih sihat, segar dan sempurna
-         Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa
Mistine BB Cream Yang Sesuai Untuk Anda
Mistine BB Wonder Cream – Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke bawah
Mistine BB Gold Wonder Cream – Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke atas
Mistine BB Oil Control Mousse – Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak

​Testimonial
Oil Control Mousse menjadikan wajah sentiasa segar dan bebas minyak selama berjam-jam. Walaupun selalu terdedah pada cahaya matahari, tapi wajah tetap nampak segar dan bebas minyak lebih lama :-)
Bila pakai krim ni dari pagi, muka tetap tak berminyak walaupun sampai nak solat Zohor. Muka pun senang dicuci dan lepas tu wajah tetap maintain fresh. 
Krim BB Oil Control ni memang best. Wajah tak berminyak lagi tapi tetap nampak lembab. Selain tu, nampak cerah, menutup bintik-bintik hitam dan liang roma yang terbuka. Sesuai sangat dipakai dengan make up. Bedak pun senang saja disapu bila pakai krim ni.
Oil Control Mousse sangat mudah disapu dan tahan berjam-jam bila dipakai. Wajah nampak tak berminyak walaupun dah lama pakai krim ni. Senang dicuci dan krim pun boleh pakai lama.
Sebelum ni saya pakai krim muka biasa. Tapi kulit selalu berminyak walaupun lepas sejam pakai krim dan pakai bedak. Tension sangat sebab muka berkilat saja. Mesti nak kena lap dengan tisu. Tapi bila pakai Oil Control Mousse, masalah dah kurang. Memang ada berminyak sikit. Mungkin sebab kulit saya memang jenis berminyak teruk. Tapi berminyak pun lepas dah 5-6 jam pakai. Kalau tengok, tak nampak berkilat teruk macam dulu. Bila rasa pakai jari, baru ada rasa berminyak. Tapi lap sikit dah ok. Janji tak nampak. Satu lagi yang saya perasan, bila dah cuci muka tu dan tak pakai apa-apa krim, kulit tak cepat berminyak. Sebab krim ni merawat sekali masalah minyak :-)

SILA RUJUK HARGA TERBARU DI SINI : http://www.maskay.my/mistine-oil
ATAU SMS 013-3249570
(PEMBELIAN DI WEB ADALAH LEBIH MURAH BERBANDING ORDER MELALUI SMS KERANA MENJIMATKAN MASA DAN KREDIT KAMI)

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates