Facebook

Wednesday, March 19, 2014

El Marino Blanc

Saya baru sebulan lebih amalkan el marino collagen ni. Memang terbaik
Wah kulit bertambah cerah, dan kedutan berkurang. Yang paling ketara kulit satu badan dah bertambah licin, dulu kulit saya kering dan agak kasar. Licin kalau terduduk ke apa boleh tergelincirla. Macam lantai la pulak kan hehe. Naik jatuh, naik jatuh ha jgn fikir pelik-pelik pulak.
Yang best tak pakai sunblok pun dah tak kisah sbb dah protect satu badan. Wah kalau pakai sunblok satu badan berapa botol la habis sebulan. Kan.
Bayangkan anda jalan-jalan pastu kena sinaran matahari. Ha camne nak elak. UV ni selain gelapkan kulit, boleh rosakkan kulit, buat kulit nampak tua dan berkedut. Juga boleh sebabkan kanser.
Jom tengok lebih lanjut apa yang special pasal el marino:
Langkah pertama demi mencapai kesempurnaan kulit anda
Hentikan detik jam dengan El Marino Blanc. Dengan ramuan semata-mata diperolehi dari sumber semula jadi, anda boleh minum mengikut citarasa sendiri demi kulit yang lebih muda dan cerah. Red Orange Complex®, VIQUA® and Collactive™ akan bertindak secara ajaib terhadap kulit anda dengan mengurangkan kemunculan garis-garis halus, kedutan dan bintik-bintik hitam.
Jadikan El Marino Blanc pilihan anda hari ini, alami perbezaannya dalam 7 hari.
Ia memang TERBUKTI.*


20140221-180933.jpg
Mulai umur 30 badan kita akan mula menjadi seperti sebelah kanan, kedutan, lingkaran hitam, dan penuaan. Dengan teknilogi terkini semua ini dapat dicegah asalkan tidak MALAS dan tidak KEDEKUT. SAnggupkah anda nampak macam nenek tua atau lebih tua dari usia asal?
Slide3
EL MARINO BLANC - CLICK TO BUY NOW!
[ADAKAH PRODUK KOLAGEN ANDA SEKARANG SATU PEMBAZIRAN?]
Assalamualaikum,
Hari ini saya sangat excited nak share tentang satu produk kolagen yang sangat best.
Sebab apa best?
Yang best sangat pasal collagen el marino ini ialah, bila makan seolah-olah pakai UV protection satu badan, cubalah search dalam internet mana-mana kolagen memang takde ingredient yang protect UV satu badan kerana ada ROC.
Jika kita memang pakai UV protection pun tentu di muka sahaja, sanggup tak pakai satu badan? Dari hujung rambut sampai hujung kaki.
Bukan sahaja bagi gebu, putih tapi licin dan halus, termasuk yang tersembunyi, depan belakang, atas dan bawah, merah-merah, ketat-ketat :-) Suami mesti suka sangat
Bahan Collactive pula boleh tembus hingga ke DNA kita, menutup kebocoran collagen. Boleh tutup kebocoran kolagen tu best sangat sebab takde pada produk kolagen mana-mana.
Nak senang makan je el-marino, betul betul?
EL MARINO BLANC terbaik kerana dapat menjadikan KULIT LEBIH TEGANG. Tidak seperti produk lain, ia bukan sahaja mengandungi kolagen malah dapat mencegah kehilangan kolagen kerana mengandungi anti-kolaganase, jika tidak, pengambilan kolagen hanyalah satu PEMBAZIRAN
Kebanyakan produk nutrikosmetik di pasaran hanya dapat menghalang melanin UNTUK MENCERAHKAN KULIT tapi EL MARINO BLANC mampu menghalang pengaktifan tirosinase (tindakan anti-melanin), jika tidak tindakan anti melanin adalah MEMBAZIR kerana tidak mampu menghalang tirosinase yang mengaktifkan melanin itu
EL MARINO BLANC juga mengandungi ADS VIQUA mengandungi anti oksidan
40 KALI GANDA LEBIH TINGGI DARIPADA DELIMA
7 KALI GANDA LEBIH TINGGI DARI TEH HIJAU
Jus Delima Diundi pembaca Readers Digest sebagai "Buah Unggul Antioksidan yang Paling Berkhasiat
ADS VIQUA:
-Mencegah kerosakan dalam PERUT yang berasid tinggi
-Molekul bersaiz NANO MENEMBUSI MEMBRAN SEL secara langsung
-Mencerdaskan sel badan
KUALITI TERJAMIN
-Anugerah Malta Pomegrante Perancis - Inovasi Antioksidan Terbaik
-Inovasi Tertinggi di Ekspo Teknologi Baru Antarabangsa
-Usahasama dengan French Research Institute for Exploration of the Sea
-Pensijilan HALAL JAKIM
-Pensijilan GML (Good Manufacturing Practice)
Hasil yang Didapati Setelah Menggunakan El Marino Blanc 
CERAH, LEBIH CERAH DAN MAKIN CERAH
el marino mencerahkan
Kembalikan keserian kulit secara mendalam.
Aksi dwifasa ini memberikan jaminan hasil yang memberangsangkan. Salah satunya untuk menghentikan sinaran UV daripada menembusi kulit anda dan satu lagi untuk menyekat penghasilan melanin dalam kulit. El Marino Blanc mengunci dan mengecutkan melanin, lantas mencegahnya daripada mencecah permukaan kulit demi kulit yang lebih telus dan putih.
MUDA, LEBIH MUDA DAN MAKIN MUDA
el marino muda
Kembalikan kulit yang muda. Kulit menjadi lebih cerah, tegang dan lembut.
Rumusan berpaten El Marino Blanc yang unik berkesan membendung penguraian kolagen dan mengaktfikan penghasilan protein muda. Hari demi hari, kulit menjadi lebih tegang, kedutan berkurangan dan kompleksi kulit kelihatan lebih licin, gebu dan segar, bak disuntik eliksir kemudaan.
Apa Yang Terkandung Dalam El Marino Blanc Yang Menjadikannya Begitu Mujarab?
Hasil manifestasi pelbagai saintis dan pakar dermatologi, kami telah merumuskan satu minuman kolagen yang unik yang berupaya memberi anda perlindungan jangka panjang, dengan manfaat pencerahan dan antipenuaan. Kesannya, kulit anda menjadi lebih tegang dan berseri.
Kompleks Oren Merah (ROC®)
Diekstrak daripada jus dan kulit Oren Merah Sicily, kuasa ROC® telah diuji secara klinikal untuk melindungi sel kulit daripada ancaman sinaran matahari. Sifat pelindung ROC®bertindak untuk mengekang aktiviti tirosinase dalam kulit kita yang merupakan punca penghasilan melanin dan mengekalkan kecerahan dan keserian kulit kita walaupun terdedah di bawah matahari.
Aktif VIQUA® dengan Sistem
Penghantaran Nano ADS®
Aktif Delima VIQUA® kita yang menyapu banyak anugerah dapat melindungi kulit anda dengan menyekat enzim-enzim yang menguraikan struktur kolagen dan elastin serta mengaktifkan aktiviti sel-sel badan di samping menghasilkan protein muda.
Selain mengandungi 40 kali ganda bahan antioksidan berbanding jus delima biasa, Aktif VIQUA® terkandung dalam Sistem Penghantaran Lanjutan (ADS®) yang melicinkan penghantaran ke sel-sel kulit kita.
Collactive™
Rumusan ini juga mengintergrasikan Kolagen Marin Terhidrolisis dan Peptida Elastin dengan VIQUA® untuk melindungi dan memberi nafas baru kepada sel-sel kulit. Hari demi hari, kulit anda terasa lebih tegang, lebih licin dan lebih halus.
AKSI EL MARINO BLANC
TEROKAI KULIT YANG JELAS LEBIH MUDA DAN LEBIH CERAH DALAM 7 HARI*.
Minumlah segelas El Marino Blanc setiap pagi dan malam dan alamilah sendiri kulit yang tenyata lebih menawan. Jadikannya rutin harian anda dan ia nescaya menjadi satu kebiasaan kelak.
Kombinasi ROC® + Aktif VIQUA® dengan Sistem Penghantaran Nano ADS® + Collactive™ mengaktifkan dan mengekalkan sistem semula jadi kulit anda untuk melindunginya daripada unsur-unsur luaran. Dengan menembus secara mendalam hingga ke sumber janakuasa sel kulit anda, El Marino Blanc dapat:
Dengan El Marino Blanc, kulit anda akan kekal cerah, muda dan sempurna.
* Berdasarkan penilaian kendiri oleh 64 wanita dan lelaki berusia antara 25 hingga 50 tahun dalam 4 minggu.

Inovasi Antioksidan Terbaik
Anugerah Malta Pomegranate Perancis

Inovasi Tertinggi di
Ekspo Teknologi Baru PCHI

MS1500:2009
1137-07/2012
Pensijilan HALAL JAKIM
Hubungi 013-3249570 (Noor Maslina) Sekarang untuk harga promosi EL MARINO BLANC
AGEN DIPERLUKAN
TESTIMONIAL:
EL MARINO TESTIMONIAL 2
Berkongsikan
RAHSIA BESAR
di sebalik kulit yang menawan
Sindrom Pramenopaus (PMS) membelenggui saya selama 2 tahun yang lalu. Kulit saya menjadi kering dengan garis-garis halus yang berlambak sekitar mata saya dan jeragat pada kawasan dagu kelihatan semakin gelap. Setelah menggunakan 2 paket El Marino dua kali sehari selama 2 minggu, saya kagum dengan perubahan atas kulit saya. Muka saya menjadi lebih halus dan garis-garis halus ternyata berkurangan. Yang lebih menggembirakan ialah masalah jeragat saya telah berkurangan secara ketara. Perubahan yang begitu memberangsangkan membuat ramai kawan dan saudara saya berasa terkejut!
Angela Ong

ELMARINOBLANC-Microsite
TESTIMONI AND INFO EL MARINO BLANC
CEGAH PENUAAN ANDA SEKARANG DAN JADI LEBIH PUTIH DAN MUDA:
EL-Marino-Blanc-Promo (2)
promosi el marino blanc
EL-Marino-Blanc-Promo (1)
promosi el marino blanc
EL-Marino-Blanc-Promo

Tunggu apa lagi,
Hentikan penuaan anda sekarang

SMS "elmarino" to -0133249570
Email: noormaslina.anggun@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates