Facebook

Bamboo Charcoal Body Shaper

Natural Slimming suit bamboo ini diperbuat daripada kain yang sangat selesa untuk dipakai oleh setiap lapisan umur.Ianya dapat membakar lemak dan menampakkan tubuh anda kelihatan langsing. Antara kebaikan corset ini adalah: 

1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.


5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.

Kenapa kita perlu amalkan pakai korset?

Bagi yang mengimpikan bantuk badan yang cantik,punggung dan dada yang menawan,pinggang yang ramping,serta badan yang sihat sehingga tua,mulakanlah penjagaan tubuh anda dari sekarang sebelum terlambat terutamanya anak-anak dara kerana dari semasa ke semasa bentuk badan kita sentiasa berubah,tambat selepas kita berkahwin dan bersalin.





BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) Fangnaier


Ini adalah corset terbaik pernah dijual, result kempiskan bahaian perut, pinggul, peha dalam masa sehari sahaja serta amat selesa!

Sangat sesuai dipakai bersama baju kurung, kebaya dsb kerana dengan serta merta menyorokkan lemak di perut, pinggang, dan pinggul.

Juga boleh digunakan sebagai camisole (baju inner)


BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) Fangnaier

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) 

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT)

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) 

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) 


BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) 

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) 

       
Antara kebaikan sut ini adalah 
- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan - menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi.

Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.  Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.  Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat
 - warna: kelabu seperti di dalam gambar
- untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan

==========================================
 PERHATIAN  Sila periksa body shaper anda sebelum dipakai. Body shaper yang rosak/koyak tetapi mempunyai kesan seperti telah dipakai tidak akan diterima semula dan wang tidak akan dikembalikan.
==========================================
SIZE Size S-M (45-60kg) 
Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg

Size L-XL (60-80kg) 
Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg

Size XXl-XXXL (80-100kg)
Pinggang > 32 inci, pinggul > 40 inci, berat > 80 kg


CARA PEMAKAIAN  * MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN. * PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.  CARA CUCIAN  Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup

The good company to your diet, gym, fitness as it will shape your body naturally without negative side effect. The only side effect is you will have to change your clothes to smaller size





(^_^) TESTIMONI PELANGGAN 



FATIHAH:

·         salam sis...pki chacoal slimming sut ni selesa...sy ni malas nak pki...beli premium beautiful ribu2 pon dok diam2 dlm almari je akhirnye...hahaha...tp yg ni best...cuma nak pki tu effort lebih sketla..sbb bumper merata2 kan...hikhik...lain2 sume ok...nak qada' hajat pon snang...tp xbestla ada 1 jek...time cuci xleh pki...nak beli lg 1...huhu..

ZURA :
Pasal Lingerie tu... mmg tip top. Kak Zura mmg biase pakai Lingerie... since after anak pertama. Bagi kak Zura, pemakaian lengerie, bukan shj boleh betulkan posture badan kita malah boleh berikan bentuk terbaik utk badan kita. Dan dlm byk2 brand... kak Zura rase... ini yg terbaik yg pernah kak Zura pakai. Mmg senang dipakai dan teramat selasa. Hopefully, hasilnye pun terbaik... ;)

MELISSA :
Udah 4 hari menggunakannya..fabrik, tekstur sedap dipakai.. memang fit melekap.. x panas.. mudah gerak dan yg best lagik type ni dia 1 shot masuk so xde la berlipat -lipat kalau gune jenis yg seluar dan body asing.... so cover sume... bagi kak mel selesa dan best pakai.. and part lubang yg di sediakan untuk ke toilet tu pulak ...so senang dan amat memudahkan.. bagi kak mel sedap, selesa dan mudah di pakai.. .waktu malam pon dh try pakai sekali time bendera jepun.. sedap la plak badan bangun pagi 


Wani Ghani (^_^)
Salam kak, saya dah guna dua-dua jenis lingerie yang akak jual..zinara 2pcs dengan charcoal 1pcs tu. Sebelum ni saya pernah pakai korset lain brand... tapi jenis ada tulang... mmg berkesan la tapi badan gatal tak hengat bila bukak.. sampai melecet garu kekadang tu.. pastu agak robot dan xselesa... tapi yg saya bli kat akak ni selesa... kalau ikutkan 2pcs tu lagi bagus sebab tang perut dan pung*** tu lagi kejap pegangan (pegang ke??) dia... tapi tak membataskan pergerakan...ringan je badan pakai.. nak sembangyang pon selesa je.. cuma tang perut tu saya slalu pin sebab senang bergulung *spare tyre punye keje la ni*. yang 1pc (natural bamboo charcoal slimming suit) laaaagi best sebab takde bergulung2 kat hujung baju..pastu senang ke toilet...heheh. cuma kena beringat jadi superman lah..pakai pun senang banget! Yang penting dua-dua produk ni kalau pakai ringan badan dan dapat kontrol makan...itu yang penting. hehe.


nuin83 (^_^)


saya da try bamboo charcoal suit dan krim emc..mmg puas hati..suit yg selesa dan meyakinkan.

Rohaiza Ismail (^_^)
Saya tiap2 kali tido mlm msti pkai bamboo slimming suit sbb rasenyer yg lembut, pnas yg menyamankan & selesa especially kt bhgn blakang & pinggang… Tido lebih lena… Dh pkai & basuh byk2 kali pun size baju slimming 2 x kembang… Believe me… – Unpaid testimonial

sue_liah (^_^)
ye ke kak..sue baru nk beli 1 lg.ari tu beli satu je ingat nk cuba, mmg best kainnya x panas, sgt fit di bdn. sue pkai ari2 pegi keja tanpa cengelat guna ngan yili cream tu..dr 58kg dh susut 55kg tp kena balance ngan diet la.pkai tu cam kurang selera nk mkn sbb dia fit rasa ketat kat perut.

 Shidah Ishak (^_^)
 salam.... saya dah cuba pakai bamboo charcoal suit pg ni.... rasa selesa sgt... kat bhgn perut ni rasa panas jer....best!!!

 mas27 (^_^)
 Salam Kak..
 Dh dpt bamboo slimming suit semlm…trus pki..selesa..i like
 ..
sakura82 (^_^)
 hai kak,
 nk bg testi psl bamboo charcoal slmng suit ni..mmg best kak pki suit ni..rs ringan je bdn.mmg berbaloi beli…thanks kak.
  
chacarel (^_^)
 salam sis....nk beli bamboo suit lg 1 (xl)....heheheh...selesa guna tu yg beli lg 1...
  
blue_berry (^_^)
salam kak...saya amik slimming suit ni jumaat lepas...ujan2 ku redah jua. hehehe. dh pakai...sedap...

lemontree (^_^)
salam. saya dah try body suit tu. best sgt, sgt selesa dan tak gatal.

hakeeya (^_^)
da 2 hari sarung slimming suit… sangat besh…

Naiena
Syg... Cepatla nmpak kesannya. Baru pakai satu hari.... Dah kurang sket perut ni....hehe


SIZE Size S-M (45-60kg) 
Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg

Size L-XL (60-80kg) 
Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg

Size XXl-XXXL (80-100kg)
Pinggang > 32 inci, pinggul > 40 inci, berat > 80 kg

Before RM95

NOW RM50 (SEMENANJUNG)
RM55 (SABAH SARAWAK)

CARA BELI
SMS "BCBS50" KE 013-3249570

4 comments:

anggunshop said...

sangat best pakai set nih...thanks tuan kedai...sy beli dengan tuan kedai last week...:)

Maslina said...

Alhamdulillah saudari puas hati. Terima kasih anggun shop

Mama Nisrieen said...

sALAM..ADA LAGI TAK YG 1 PCS TU

Maslina said...

ya, ada lagi, klu nak isi order form ye

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates